Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22-32 körüli Budapesti hölgyek...

22-32 körüli Budapesti hölgyekkel ismerkednék? 31/F

Figyelt kérdés
Leginkább hozzám hasonló hölgyek iránt érdeklődnék, akik szintén nem tudnak magukkal mit kezdeni a mostani helyzetben és szeretnének kicsit kimozdulni a 4 fal közül egy kávéra vagy valami. :)
2021. jan. 9. 16:31
 1/8 anonim válasza:

Es mit tudsz nyujtani? Egy kavera, hol? Minden zarva van!

Minimum feltetelek megvannak reszedrol? Pl kocsi, tehermentes lakas vagy haz, vastag bankszamla, felsofoku vegzettseg, magas szexkultura, lelkiproblemaktol mentesseg stb?

Ha ez mind megvan, akkor irhatsz.

2021. jan. 9. 16:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek meg, de Neked akkor se írnék, ha meglennének. :)
2021. jan. 9. 16:58
 3/8 anonim válasza:
Tudtam, hogy ez az oldal nem százas, de úgy látszik mindig van lejjebb.:D
2021. jan. 9. 18:20
 4/8 anonim válasza:
Hidd el tudunk magunkkal mit kezdeni, nem vagyunk szerencsétlenek :) úgyhogy köszi nem
2021. jan. 9. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:

#4: Örülök, hogy Te és még sokan mások tudnak magukkal mit kezdeni, viszont ez a kérdés nem Nektek szólt, így teljesen felesleges hozzászólnotok. Illetve hozzátenném, hogy úgy néz ki annyira mégsem tudsz magaddal mit kezdeni, ha ilyen, számodra irreleváns kérdésre adsz egy ilyen felesleges választ. :)

Szép estét!

2021. jan. 9. 19:00
 6/8 anonim válasza:

Az 1.szerintem egy csalódott béta him lehet aki szerint minden nőnek a vastag bankszamla a legfontosabb és az autó. Tehát minden nő nemű lény hibás, - természetesen rajta kívül. 😅

Ja és nyitva vannak képzeld láttam pár kávézót is nyitva plázában. Elvitelre lehet vinni.

Na de mindegy. Kérdező. Szerintem itt találni valaki normálisat olyan mint tűt keresni a széna kazalban. Azért sok sikert!

2021. jan. 10. 09:54
 7/8 anonim válasza:
3 as hát igen van lejjebb pl mint az egyes kommentelő
2021. jan. 10. 21:11
 8/8 anonim válasza:
Ne bantsatok már egymást... Elég szr a helyzet amúgy is, legalább ne marakodjatok... :/
2021. jan. 20. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!