Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet túllendülni ezen?

Hogy lehet túllendülni ezen?

Figyelt kérdés
A tavaszi időszakot még tök jól viseltem, viszont mostanra már teljesen mély pontra kerültem emiatt a hisztéria miatt. Persze, tök jó, hogy van plusz idő valami hasznosat tanulni, fejlődni, de közben rájöttem hiányoznak az emberi kapcsolatok, nehezen viselem a magányt. Nem lehet sehova menni, ismerkedni stb. Más is érzett így? Miként sikerült átlépni ezen?

2021. jan. 8. 13:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
Online lehet ismerkedni. Én is azt csinálom. Bár nekem van párom akivel már együtt élünk 3 éve, így egy kicsit jobb, de barátaim nincsenek, csak neten. De majd találkozunk ha vége lesz ennek.
2021. jan. 8. 13:14
 2/11 anonim válasza:
Én is pont most értem ide hangulatilag :D Eddig élveztem, de most érzem, hogy basszus még hónapok vannak hátra addig nem bírok ki így.F
2021. jan. 8. 17:54
 3/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én is így vagyok ezzel. Írj ha gondolod esetleg
2021. jan. 8. 17:54
 4/11 anonim válasza:
Nekem is kezd a végére járni az erőm, bár nekem tavasszal volt rosszabb. De ha nem nyit ki az egyetem februárban, akkor biztos, hogy engem is földhöz vág. Nagyon nehéz ilyenkor megtartani a reményt. Főleg, hogy alig vannak emberek most, akik jól vannak lelkileg, így még felhúzni sem nagyon tud senki. Nekem vannak barátaim, de így virtuálisan tartani a kapcsolatot nem az igazi, hiányoznak. Ha szeretsz ismerkedni, akkor a netes ismerkedés jó dolog, mármint megismerhetsz új embereket, akik kicsit elterelik a gondolataidat. Próbálj esetleg valami célt találni magadnak. Esetleg keress valamit, amit majd meg szeretnél tenni feltétlen mondjuk egy év múlva, és tervezgesd, készülj rá. Nehéz ilyenkor célt találni, de mégis, valamire szükség van.
2021. jan. 8. 17:57
 5/11 anonim válasza:

Már fel se veszem, emiatt a xar miatt tulajdonképpen vagy 9 hónapja nem érintett meg ember.

De az biztos hogy hamarosan némileg emelkedni fog az öngyilkossági ráta.

2021. jan. 8. 23:48
 6/11 anonim válasza:
Nekem mindig is ilyen volt az életem. Most örülök, hogy ti is és az egész társadalom megszívta. Megérdemelte az emberiség a bezártságot.
2021. jan. 9. 02:13
 7/11 anonim válasza:
Találkozz a barátaiddal, sportolj, mozdulj ki otthonról, hidd el, jót fog tenni!
2021. jan. 9. 08:47
 8/11 anonim válasza:

Szerintem nagyon sokan érzünk most hasonlóan. Nekem a héten valamelyik nap orvoshoz kellett mennem, és már attól feldobódtam, hogy a fiatal, jóképű (már amennyire ez maszkon keresztül megítélhető) orvos és az idősebb asszisztens hölgy nagyon kedvesek voltak velem. Utána olyan lelkiállapotban mentem haza, mintha legalábbis egy jól sikerült randevúm lett volna.

Szerintem nagyon sokan a végét járjuk már érzelmileg...

2021. jan. 9. 15:28
 9/11 anonim válasza:
Jesszus, ennyi érzelmileg gyenge embert.:D Mi lett volna veletek egy világháborúban? :D
2021. jan. 9. 15:37
 10/11 anonim válasza:

9-es, ezzel a hozzászólással csak a saját érzelmi intelligenciád hiányáról lebbentetted fel a fátylat.

Kicsit olvass utána, milyen szintem elemi igénye az emberi fajnak a fajtársakkal fenntartott kapcsolat. Némi háttérismeret birtokában nem fogsz fszságokat fröcsögni a magas lóról.

Remélem, előbb-utóbb megtapasztalod, mit jelent az érzelmi/fizikai izoláltság hónapokon, esetleg éveken keresztül, és kicsit szerényebben fogsz hozzáállni kevésbé szerencsés embertársaidhoz.

A világháborúban egyébiránt nem izolálódtak egymástól az emberek sem fizikailag, sem érzelmileg, sőt. Nem mondom, hogy cserélnék velük, mert nem, de a hasonlatod kb. olyan, mint leszólni a látszólag tünetmentes rákos beteget az aggodalmai miatt, hiszen ismersz olyat, aki túlélt már egy-két szívinfarktust.

2021. jan. 9. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!