Miért van ennyi LOVAS LÁNY a tinderen?
Volt lovas párom, nem az volt vele a baj.
Neki az állatok mindig az első helyen szerepeltek az életben, ezért a lovagláson kívül még állatorvosi szakra is járt és menhelyen is segédkezett.
Annyira nyilvánvaló volt a fontossági sorrend, hogy rá is kérdeztem:
1. állatok
2. állatorvosi
3. én
Igazából ezzel nem lehet mit kezdeni, de azért még húztuk egy kicsit, mert a szex jó volt. Végül egyetemen összeismerkedtem egy homlokegyenest máshogy gondolkodó nővel, így a lovas lánnyal vége lett, megvalósíthatta az álmát. Csak azt nem értette meg soha, hogy nem kezdünk kapcsolatba csak azért, hogy legyen valaki.
24: Amíg fent voltam társkeresőn addig nekem a cicó volt kint az utolsó képen, mert a leírásban is fel volt tüntetve, hogy nem válok meg a "főnöknőtöl", marad. :)
Én is úgy vagyok vele, hogy imádom (a macskákat en bloc) és mindent meg tudnék tenni érte, de azért tisztában vagyok azzal is, hogy egy párkapcsolat teljesen más. :]
Azon hölgyekkel akikkel találkozgattam meg beszélgettem hála az égnek, teljesen elfogadták! Sőt, az egyiktől kaptam egy cicás dobozt, amiben saját süteményt hozott, nagyon kedves kis gesztus volt! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!