Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehetne elkerülni,hogy...

Hogy lehetne elkerülni,hogy egy lány ne a pénzem miatt akarjon velem összejönni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok önbizalom hiányos,de többször is belefutottam olyan lányba aki szinte “bármelyik” pasit megkaphatná,mégis velem akart ismerkedni,pedig nem vagyok se magas,se adonisz.Náluk valahogy éreztem,hogy a money számít.
2021. jan. 4. 22:24
 1/8 anonim válasza:

Például tanulj meg magyarul, mindjárt vonzóbb leszel.

(Feltételezem, azt akarod elkerülni, hogy egy lány a pénzed miatt akarjon összejönni veled. Nem pedig azt, hogy ne.)

2021. jan. 4. 22:42
 2/8 anonim válasza:

Kérdező: életkorod? Elvárásod a "lány" felé anyagi önállóság tekintetében?

Megjegyzés: segíthetnél Neki FOLYAMATOSAN FIZETŐS MUNKÁT találni - és akár megtartani ebben az (élet)helyzetében! Akármilyenek a körülményei...

2021. jan. 5. 06:47
 3/8 anonim válasza:

Ma már az ÉRETT FELNŐTT Nőktől is el akarják venni azt a keveset, ami van. KIHASZNÁLNI Őket...

Ez csak egy nagyon "óvatos" megjegyzés volt részemről.

2021. jan. 5. 06:49
 4/8 anonim válasza:
Legyél csóró.
2021. jan. 5. 06:54
 5/8 anonim válasza:
Ezt minden típusú nőknél fogod érezni csak valaki ügyesebben fogja titkolni avagy átverni téged. Sajnos nagy igazság, hogy a pénzre cuppanak a lányok. Mindig vannak kivételek, de elég csekély az az arány. Nem nagyon tudsz mit tenni. Leszel csóró mint előttem írták, de akkor szinte örülj, ha találsz egy lányt is, mert leszel bunkó, szánalmas, láthatatlan. Vagy elzárod a csapot, de akkor is próbál lefejni, könyörögni és ha nem akarod, hogy lelépjen meg fogod adni neki, bár kész házba betenni a picsát is álom itt magyarországon. A pénz mindig vonzó lesz amíg az van és lesz. Keress még gazdagabb nőt mint te, de akkor te leszel csóró számára és még ha őt ez nem zavarja akkor előjön az hogy ronda vagy. Milyen jó gazdagnak lenni ugye?:) Törődj bele, hogy megveszed a szerelmet. Ha nem lennél igazi fszkalap akkor még képes lesz szeretni is téged, ha már a biztos anyagi helyzetet megteremted számára.
2021. jan. 5. 07:39
 6/8 anonim válasza:
Ne legyen pénzed! :D
2021. jan. 5. 13:20
 7/8 anonim válasza:
Vidd sétálni, padra kiülni, hasonló. Ha megmarad siker!
2021. jan. 5. 14:12
 8/8 anonim válasza:
Előbb ismerd meg mielott osszejonnel vele. Leforditva eloszor cimbizz utana barati kapcsolat es ha minden klappol utana kapcsolat.
2021. jan. 5. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!