Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találok olyan lányt...

Miért nem találok olyan lányt amilyet keresek?

Figyelt kérdés
Én csak egy helyes transzi lányt keresek, de akár hányszor próbálkoztam soha nem az volt a lány gatyájába amit akartam hogy legyen

tegnap 19:46
 1/9 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd?
tegnap 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:

1-es többször hittem már fiús lányra hogy transz ezért sokat csalódtam már, nekem fontos hogy legyen a csajnak pénisze mert az nélkül unalmas a szex

26/F

tegnap 19:58
 3/9 anonim válasza:

Viszont ezt ismerkedésnél mondd el a másik félnek is, hogy téged ez vonz. Akár csatolóssal is megoldható.

Vagy femboyokkal nem ismerkednél inkább?

tegnap 20:04
 4/9 anonim válasza:

A lányoknak puncijuk van, a fiúknak meg kukijuk.

Ha egy fiú lányosan néz ki, attól még nem lány.

tegnap 20:04
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as nem vagyok meleg hogy femboyokkal ismerkedjek, én heteroszexuális vagyok mert a transz lányok is lányok
tegnap 20:08
 6/9 anonim válasza:
Ahogyan az egyik Ted filmben megmondták nincsenek tökös csajok csak csöcsös pasik vannak
tegnap 20:22
 7/9 anonim válasza:

A péniszhez vonzódsz nem? Vannak transzlányok, akiknek már pl. nincsen.

Akkor azokkal se ismerkednél? Mert szerintem nem lehetsz full heteró.. ami egyáltalán nem baj!

tegnap 21:01
 8/9 anonim válasza:

🫢🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

tegnap 21:13
 9/9 anonim válasza:
Bocs, haver, de van egy rossz hírem. Nem vagy hetero, ha hiányzik a péló. xD
tegnap 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!