Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk, ti mit gondoltok akkor,...

Fiúk, ti mit gondoltok akkor, ha társkeresőn ezt látjátok a lánynál?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy külsőre még be is jön a csaj, de azt olvasod az adatlapján, hogy soha nem akar gyereket, és kizárólag olyan pasival akar ismerkedni, aki szintén nem akar? Mit gondolsz ilyenkor?
2021. jan. 1. 14:26
1 2
 11/18 anonim válasza:

"Elég baj, hogy te ennyire nem tudod, mit akarsz, de hidd el, van, aki tudja."

jó neked. van aki az első gyerek után jön rá hogy ez neki igazából nem való. van aki fiatal korában nem akart gyereket, és 40 körül (vagy mégkésőbb) jön rá hogy jó lett volna egy gyerek. nem ítélheted el ezeket az embereket, csak mert te hú de nagyon biztos vagy benne.

2021. jan. 1. 15:17
 12/18 anonim válasza:
Én szeretnék gyereket, ezért nem favorizálnám az ilyen lányt. Amúgy senki sem tudhatja, hogy 10-20-30 év múlva mit hoz majd az élet, vagy valaki majd 60 évesen arra fog-e gondolni, hogy de jó lenne, ha lenne gyerekem, mert valaki gondoskodna rólam. Másrészt olyan is lehet, hogy valaki most, huszonévesen nem akar, aztán annyira megszeret valakit, vagy annyira felébred benne az apai/anyai ösztön, hogy később meggondolja magát. Szerintem nem úgy kell nekiállni a társkeresésnek, hogy semmiképpen sem akarok gyereket, vagy hogy mindenáron akarok, mert nem tudhatjuk, mit hoz az élet. Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy a gyerekvállalás jó esetben befektetés a saját jövőnkbe is.
2021. jan. 1. 17:14
 13/18 anonim válasza:
Balra húzom!
2021. jan. 1. 19:10
 14/18 anonim válasza:
Egy jó pont, mert egy fontos kérdésben egyetértünk.
2021. jan. 1. 19:10
 15/18 anonim válasza:
Nem zavarna, mivel én sem akarok gyereket. Behúznám.
2021. jan. 1. 20:03
 16/18 anonim válasza:
Lefektetném és utána hamarosan ki is dobnám.
2021. jan. 1. 23:19
 17/18 anonim válasza:
Azt, hogy nem egy tucatcsaj.
2021. jan. 1. 23:32
 18/18 anonim válasza:
azt gondolnám hogy nekem való!!!!
2021. jan. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!