Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk, ti mit gondoltok akkor,...

Fiúk, ti mit gondoltok akkor, ha társkeresőn ezt látjátok a lánynál?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy külsőre még be is jön a csaj, de azt olvasod az adatlapján, hogy soha nem akar gyereket, és kizárólag olyan pasival akar ismerkedni, aki szintén nem akar? Mit gondolsz ilyenkor?
2021. jan. 1. 14:26
1 2
 1/18 anonim válasza:

Azon a képzeletbeli listán, ahol húzgálom a pontokat, hogy ő az a személy, akit keresek, vagy sem, húzok még egye pluszt mellé. Én sem szeretnék gyereket, soha nem is szerettem volna.

Ezen kívül az is pozitív lenne, hogy ezt őszintén leírja.

2021. jan. 1. 14:32
 2/18 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy szívesen megismerkednék vele, mert én is így gondolkodom. Remélem engem választ:).
2021. jan. 1. 14:32
 3/18 anonim válasza:
Nem zavarna, mert én is azok közé tartozom akik nem szeretnének gyereket.
2021. jan. 1. 14:48
 4/18 anonim válasza:
A gond akkor van, ha 10 vagy 20 év múlva már mást szeretnétek. A "fiúknak" kevésbé, mert ők akkor is képesek lesznek rá - mással -, de te már nem biztos.
2021. jan. 1. 14:52
 5/18 anonim válasza:
azt gondolnám, hogy jó hogy ezt már az ismerkedés előtt tudni lehet róla. a gyerek kérdés pont olyan, amiben nem lehet közös nevezőre jönni, mert a gyerek vagy van, vagy nem, az ember vagy akarja, vagy nem. így jobb olyannal kezdeni a kapcsolatot, akivel ez nem lesz probléma.
2021. jan. 1. 15:04
 6/18 anonim válasza:

Ha én szeretnék gyereket, de ő nem, valószínű később ha komoly is lenne, ez konfliktust okozna közöttünk.

Én elengedem az olyat, akivel már az elején ütköznek a dolgok.

Ha minden stimmel, még akkor is lesznek konfliktusok és eltérő dolgok, bőven elég lesz majd azokat megoldani.Ráadásul a gyerek kérdés pont egy nagy kérdés még akkor is ha mindketten szeretnének.

Hiába tetszik valaki, ha nem egyezik a jövőképünk.

Szeretheti egymást 1 férfi meg egy nő, ha a nő 3 gyereket szeretne, a férfi meg egyet sem.

2021. jan. 1. 15:05
 7/18 A kérdező kommentje:

"A gond akkor van, ha 10 vagy 20 év múlva már mást szeretnétek. A "fiúknak" kevésbé, mert ők akkor is képesek lesznek rá - mással -, de te már nem biztos."

Elég baj, hogy te ennyire nem tudod, mit akarsz, de hidd el, van, aki tudja.

2021. jan. 1. 15:10
 8/18 anonim válasza:
Ha jó nő akkor, egyszer, kétszer megdugom és szélnek eresztem.
2021. jan. 1. 15:11
 9/18 anonim válasza:

Én tudom, hogy 20 évesen egy porcikám se kívánt gyereket, 30-asként meg nagyon. Nekem ez nem okozott problémát, 40 évesen csináltam a másodikat. De te 40 évesen nem biztos, hogy fogsz szülni.

És hidd el, fingod sincs most róla, mi lesz fontos számodra 40 évesen.

2021. jan. 1. 15:16
 10/18 anonim válasza:

Azt, hogy túl görcsösen ráfekszik erre a gyerek témára. Én nem úgy keresek párt, hogy rögtön gyerekre gondolok, azt se tudom, hogy én akarok-e majd, nem hogy ez határozza meg a kapcsolatot. Sokan vannak, akik nem akarnak, aztán rátalálnak egy olyan emberre, akivel végül mégis családot akarnak alapítani. De kortól is függ. Szerinted a 18 évesek hány százaléka mondja azt, hogy akar gyereket? Hát nagyon alacsony % lenne és nem csak azért, mert még nem akarnak. Fiatalok és akkor úgy gondolják, hogy ők sose akarnak gyereket, később mégis rengetegnek lesz. Az emberek folyamatosan változnak és ezért kijelenteni valamire, hogy sose, az merevségre és szűklátókörüségre utal. Nekem mindenre nyitott, folyamatos változásra (fejlődésre) képes párra van szükségem. Én nem azért keresek párt, hogy gyerekem legyen, hanem hogy jól érezzem magam valaki mellett. Majd idővel közösen, mint egy pár, eldöntjük, hogy hogyan alakuljon a jövőnk, szeretnénk-e gyereket vagy sem.

Én "balra húznám", de csak azért, mert részéről ez a "legfontosabb" kritérium, ami ellenszenvet vált ki belőlem.

2021. jan. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!