Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van aki komoly társat keres...

Van aki komoly társat keres ezen az oldalon? (Nőket kérdezem) 27F

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 09:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
Rengeteg van, biztos fogod kapni a privátokat... Kivéve, ha csak érdekelt, de amúgy igen, van
2020. dec. 31. 09:56
 2/11 anonim válasza:
Ha van, az elég beteg. Miért nem társkereső oldalon próbálkozik?
2020. dec. 31. 10:03
 3/11 fegya válasza:
Sajnos a társkeresőn is javarészt beteg...!
2020. dec. 31. 10:50
 4/11 anonim válasza:
#2: Szétnéztem társkeresőn, 25 fölötti korosztály. Tele van pirított magyarokkal, dagadtakkal, egyedülálló anyukákkal, akik be akarják etetni a gyanútlan férfiakat, hogy ők nem pótapukát keresnek a gyereknek stb. Mondjuk az is tény, hogy itt sem sok normális nőt ismertem meg az évek során.
2020. dec. 31. 11:41
 5/11 fegya válasza:

4-es!Teljesen igazad van,én egyet találtam jól indult,mér kezdtem beleélni magam aztán arról is kiderült hogy nem 100-as!

Azért ne adjuk fel!

2020. dec. 31. 13:27
 6/11 anonim válasza:
#5: Igen, szinte mindegyik kattant. Régebben is kb. ugyanez volt, az egyik azért pattintott le, mert "már túl sokat tudsz rólam", a másik irtózott mindenféle testi kontaktustól. Most sem sokkal jobb a helyzet, pár hónapja egy normálisnak tűnő csaj lépett itt le képcsere után, egy másik meg idegbeteg, az egyik pillanatban még ki akar lépni a beszélgetésből, egy óra múlva meg már komoly kapcsolatot akar tőlem.
2020. dec. 31. 13:32
 7/11 fegya válasza:

Köszi 6-os!

Már azt hittem hogy én vagyok egy balfácán!

Ezek szeint nem bennünk van a hiba!

Pont ilyenekbe futottam bele én is!

2020. dec. 31. 14:06
 8/11 anonim válasza:
2 miért lenne beteg aki itt ismerkedik?ostoba általánositó prekoncepció
2020. dec. 31. 14:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Szelektálni kell úgy látom van rendes csak kevés mint a való életben is...
2020. dec. 31. 14:16
 10/11 anonim válasza:
#7: Sajnos ez van. Volt, aki azért lépett le itt, mert megkérdeztem, hogy melyik megyében lakik. Volt, aki azért, mert számára ijesztő volt, hogy számomra jó kikapcsolódás pl. színházba meg kiállításra járni. Volt, aki előadta, hogy ugyan vannak gyerekei nem tudom, hány pasitól, de nem pótapát keres nekik. (Nem a lófszt!) Volt, akivel normálisan elbeszélgettünk, kérdezte, hogy átmehetünk-e máshová beszélgetni, de amikor megadtam az e-mailemet meg a fb-omat, akkor szó nélkül eltűnt. És még lehetne sorolni. Őket mind itt ismertem meg. A 6-os voltam.
2020. dec. 31. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!