Annyira elegem van már a lányokból, amikor elkezdek ismerkedni valakivel tök kedves vagyok meg minden. Folyton én kezdeményezek beszélgetést, annyira elegem van már meg belefáradtam ebbe. Felőlem sose érdeklődnek. Esetleg valami tipp?
Rendben, oké.
Hogy vagy?
Engem az idegesít a legjobban,hogy tényleg akar tőled valamit,tetszel neki,rendesen már szeret,sőt még kéri is,hogy foglalkozz vele,de akkor is csak te beszélsz és az utolsó szót is neked kell kihúzni az ő szájából..találkozásról meg ne is beszéljünk.
Pl,ha távkapcs. vagy ismerkedés neked is a találkozásról neked kell gondoskodnod,mert ő biztos nem fog eljönni hozzád,aztán,ha a palinak már ebből elege lesz és dobja már sírnak,hogy senkinek nem kellenek..elárulom nektek lányok,hogy egy kapcsolat rohadtul nem abból áll,hogy a pali fog mindent csinálni helyettetek cserébe sz*rt nem adtok és azon sem,hogy senki nem fog veletek maradni,olyankor bőghet majd a szátok,hogy senkinek nem kellettek. De nektek jogotok van az egyenlőségre,aha,akkor tessék itt van,egyenlőseg..
Természetesen én fogom megkapni a leb*aszást,hogy mit képzelek magamról,na de hát egyáltalán nem igaz,amit írtam,egyszerűen öröm lányokkal ismerkedni! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!