Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Annyira elegem van már a...

Annyira elegem van már a lányokból, amikor elkezdek ismerkedni valakivel tök kedves vagyok meg minden. Folyton én kezdeményezek beszélgetést, annyira elegem van már meg belefáradtam ebbe. Felőlem sose érdeklődnek. Esetleg valami tipp?

Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 17:28
1 2
 11/15 anonim válasza:

Rendben, oké.

Hogy vagy?

2020. dec. 30. 21:38
 12/15 anonim válasza:
mindentől függetlenül, a homokosok tényleg kedvesebbek és aranyosabbak :D Itt kb csak azokat találsz már... vagy kövér nőket. És mivel te sem ismerkednél olyannal akire nem tekintenél úgy hogy egyszer még szex is lehet eléggé leszűkül a kör annyira hogy már nincs is senki a metszetben :D
2020. dec. 30. 23:09
 13/15 anonim válasza:
Ezen az oldalon ne számíts jótanácsokra, itt zömmel csak frusztrált és kötekedő emberek vannak. Ha nem beszélsz a nőkkel, abba kötnek bele, ha beszélsz, abba. Ha a nők nem érdeklődnek irántad, akkor is csak te lehetsz a hibás, nem pedig azok a nők, akiknek annyi eszük sincs, hogy legalább visszakérdezzenek, vagy annyira közönyösek, hogy nem is érdekli őket a másik ember. Sok nő egyébként csak unaloműzésből meg egótuningolás miatt van fenn neten, de nem akarnak semmit. Plusz sok közöttük az elbutult, aki kb. csak két mondatot tud kinyögni, és semmi másról nem lehet velük beszélni, mint a divatról meg a bulikról. Ez egy ilyen elbutult, magába zárkózó világ. Ma mindenki csak a telefonját buzerálja, meg fülessel jár, nehogy véletlenül kommunikálnia kelljen. Sokan direkt menekülnek is a kommunikáció elől, mert nem megy nekik. Egyébként én sem tudom, hogy akiknek sikerül párt találniuk, azoknak hogyan sikerül, de én is ugyanezt tapasztaltam, mint te.
2020. dec. 31. 10:42
 14/15 anonim válasza:

Engem az idegesít a legjobban,hogy tényleg akar tőled valamit,tetszel neki,rendesen már szeret,sőt még kéri is,hogy foglalkozz vele,de akkor is csak te beszélsz és az utolsó szót is neked kell kihúzni az ő szájából..találkozásról meg ne is beszéljünk.

Pl,ha távkapcs. vagy ismerkedés neked is a találkozásról neked kell gondoskodnod,mert ő biztos nem fog eljönni hozzád,aztán,ha a palinak már ebből elege lesz és dobja már sírnak,hogy senkinek nem kellenek..elárulom nektek lányok,hogy egy kapcsolat rohadtul nem abból áll,hogy a pali fog mindent csinálni helyettetek cserébe sz*rt nem adtok és azon sem,hogy senki nem fog veletek maradni,olyankor bőghet majd a szátok,hogy senkinek nem kellettek. De nektek jogotok van az egyenlőségre,aha,akkor tessék itt van,egyenlőseg..

Természetesen én fogom megkapni a leb*aszást,hogy mit képzelek magamról,na de hát egyáltalán nem igaz,amit írtam,egyszerűen öröm lányokkal ismerkedni! :D

2021. ápr. 12. 17:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Én teljes mértékben egyet értek veled
2021. ápr. 12. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!