Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van aki ismerkedne velem?

Van aki ismerkedne velem?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok aki sokszor 10 éves kisgyermek és sokszor 80 éves bölcs is egyben. Komárom-Esztergom megyei vagyok de szívesen utaznék bárhova ha úgy van. Van egy kisfiam aki nem velem él de nem is hanyagolom el. Jelenleg épp válófélben vagyok.

Nos ha eddig eljutottál akkor jöhet pár hobbi: Gamer, anime és Film valamint sorozat függő... Jelenleg épp ismerkedem a saját testsulyós edzés formával valamint tanulok gitározni. De nagyon sok rétű ember vagyok és nagyon széles a látásköröm. Lányok társaságát keresem főleg.

2020. dec. 27. 18:56
 1/2 anonim válasza:
"Gamer, anime és Film valamint sorozat függő" - minden lány álma
2020. dec. 27. 19:17
 2/2 anonim válasza:
Igeen*-* Nem is tudom, engem nem vonzanak az ilyen sportos, sracok. A legjobban eso erzes tud lenni, amikor barmikor kibeszelhetem vele az eppen aktualis animemet. Vagy jatszhatok vele.
2020. dec. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!