Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Párkapcsolatot keresek...

Lányok! Párkapcsolatot keresek! 16/f (Többi lent)?

Figyelt kérdés

Mivel sok egyedi tulajdonságom és hobbimkönnyen beazonosítható vagyok, így bemutatkozást privát üzenetben szeretnék írni. Empatikus vagyok, törődő és támogató, egy kapcsolatban az őszinteséget és a kompromisszumkészséget tartom nagyon fontosnak. Fiú létemre, ha mondhatok ilyet, érintősebb, bújósabb vagyok. Sokáig tanultam harcművészetet. Olyan kapcsolatot keresek ahol elfogadást, törődést, odafordulást és szeretetet adhatok illetve kaphatok. Romantikus művészléleknek tartanak a barátaim.

Elnézést ezért a szűkös bemutatkozásért. Nagyon szépen kérlek, kedves érdeklődő lány, nő, vagy hölgy, írj nekem egy privát üzenetet, ha nyitott lennél ismerkedni.

2020. dec. 26. 16:46
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szia! Nagyon tetszett amit írtál magadról, főleg hogy helyesen írtad :)

Én szívesen beszélgetnék veled, ha még van rá lehetőség.

15L

2021. febr. 8. 22:20
 22/23 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek veled, írhatsz nyugodtan
2021. febr. 27. 12:09
 23/23 anonim válasza:

Látom itt a legtöbb lánynak eléggé bejövős ha valaki tud helyesen írni, szóval úgy gondolom hogy itt az ideje hogy bevessem eme remek helyesírásomat, és fogalmazási képességemet, hogy tudassam veletek bizony nem a mamámnak segítettem tömni a ludakat kiskoromban, hanem tisztességes tanuló voltam, akire a házifeladat felszólításában a tanárok mindig számíthattak, és számítottak is. Most, hogy már mindenki tudja mire is vagyok képes a billentyűzet segítségével, elszeretném mondani, hogyha valaki gyakorikérdéseken próbál magának párt találni, és nem 30-40 éves (persze ez se normális, csak a reményvesztett szűz harcosok már minden lehetőséget megpróbálnak megragadni, így érthető), akkor az már rég rossz, nem hinném hogy a korlátozások feloldásáig nem tudnál várni a pár kereséssel, kedves kérdező. :)

Végszóként pedig megragadnám e remek alkalmat, hogy megkérdezzem a kérdezőt, ugyan szereztél e már magadnak párt, 2020. December 26.-a óta ?

2021. febr. 28. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!