Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Párkapcsolatot keresek...

Lányok! Párkapcsolatot keresek! 16/f (Többi lent)?

Figyelt kérdés

Mivel sok egyedi tulajdonságom és hobbimkönnyen beazonosítható vagyok, így bemutatkozást privát üzenetben szeretnék írni. Empatikus vagyok, törődő és támogató, egy kapcsolatban az őszinteséget és a kompromisszumkészséget tartom nagyon fontosnak. Fiú létemre, ha mondhatok ilyet, érintősebb, bújósabb vagyok. Sokáig tanultam harcművészetet. Olyan kapcsolatot keresek ahol elfogadást, törődést, odafordulást és szeretetet adhatok illetve kaphatok. Romantikus művészléleknek tartanak a barátaim.

Elnézést ezért a szűkös bemutatkozásért. Nagyon szépen kérlek, kedves érdeklődő lány, nő, vagy hölgy, írj nekem egy privát üzenetet, ha nyitott lennél ismerkedni.

2020. dec. 26. 16:46
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Írhatsz nyugodtan 🙃 16l
2020. dec. 26. 17:30
 2/23 anonim válasza:
Az már pozitív mindenesetre, hogy tudsz normálisan fogalmazni, helyesen írni.
2020. dec. 26. 17:54
 3/23 anonim válasza:
de azért 16 évesen miért nőkkel és hölgyekkel akarsz ismerkedni, miért nem veled egykorúakkal?
2020. dec. 26. 23:36
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy velem egykorúakkal nem szeretnék ismerkedni :) A hölgy számomra becsületbeli jelző, bármilyen életkorra használom, lányt és nőt pedig azért írtam, mert az előző és eddigi első párom 21 volt, illetve baráti köröm is javarészt egyetemistákból, dolgozó felnőttekből áll. Koraérettnek tartom magam, aki jobban megtalálja a hangot a pár évvel idősebb generációval.
2020. dec. 27. 00:06
 5/23 anonim válasza:
írj rám
2020. dec. 27. 00:12
 6/23 anonim válasza:

írj nyugodtan :)

16/l

2020. dec. 27. 15:09
 7/23 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod :D
2020. dec. 28. 19:58
 8/23 anonim válasza:
Eléggé hasonlít a fogalmazásmódod exemére és szívesen hazudott magáról olyanokat, hogy minél érdekesebbnek és ,,szebbnek" állítsa be magát. Ha meg nem vagy kamu ismerj meg valakit élőben...
2020. dec. 29. 11:32
 9/23 A kérdező kommentje:
Hát távoktatásban azt nehéz. És biztosíthatlak, hogy bárki is legyél, biztos vagyok benne, hogy nem vagyok az exed :)
2020. dec. 29. 17:00
 10/23 anonim válasza:
Szerintem könnyen találsz majd párt, tényleg jó a helyesírásod - végre valaki - és normálisan fogalmazol. Egyébként a harcművészet nagy előny (szerintem). Egyébként milyen harcművészet?
2021. jan. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!