Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hol kéne megpróbál...

Szerintetek hol kéne megpróbálom hogy találjak olyan barátnőt aki benne lenne akár a szexben is?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem itt kéne megpróbáljam de hol próbáljam meg hogy találjak egy fiatal(16 év körüli) lányt akivel megpróbálhatom? Milyen oldalt javasoltok?

16f

Mielőtt valaki reportolja első sorban ismerkedni akarok és ha a csaj is akarja csak akkor akarok komolyabban tovább lépni

2020. dec. 25. 21:08
 1/7 anonim válasza:
Suli?
2020. dec. 25. 21:09
 2/7 anonim válasza:
sportolsz vmit? milyen testalkatod van?
2020. dec. 25. 21:11
 3/7 anonim válasza:
rosszlanyok.hu
2020. dec. 25. 21:16
 4/7 anonim válasza:
Hát a normális lányok 16 évesen nem megpróbálni akarják, hanem a jódumás fehér lovú herceget várja, aki előbb beszélget vele és elhiteti, hogy elsősorban nem ezt szeretné tőle, hanem akár még enélkül is élvezi a társaságát.
2020. dec. 25. 21:57
 5/7 anonim válasza:

16 évesen szerintem közösségi oldalakon. Pl Instagram.

Bekövetsz valakit, aztán írj neki stb. Gondolom ismered, szóval nem is mondom tovább. De szerintem ezáltal lehet ilyen idősen a legjobban “ismerkedni” :) sok szerencsét

2020. dec. 25. 21:59
 6/7 anonim válasza:
Előbb-utóbb a nő is akarja a szexet. Úgyhogy bármilyen barátnőt is találsz, annak kell majd. De azt ne várd, hogy ma megismered, holnap meg már pereg is a koitusz. Egy nőhöz idő kell. Sok. Rengeteg! Konkrétan az összes. Úgyhogy csak türelmesen, ne helyezz rá nyomást, adj neki időt, foglalkozz vele, stb. Hidd el, neked is jobb lesz, ha kicsit lelkileg is összemelegedtek. A szex meg majd jön, ne aggódj. 16 éves vagy, lmao, bőven van még időd, hát hova sietsz? Még a leglassabb lány is jó lenne neked. Szóval hajrá. De tényleg ne az legyen a fejedben, hogy minél hamarabb ágyba dobni, aztán na, mehet is. Az úgy nem fog menni. Bár nyilván vannak ilyen lányok is, de ehhh.... Azokkal nem akarsz kapcsolatot, szerintem.
2020. dec. 26. 08:07
 7/7 anonim válasza:

(16/F)

Ha rövidíteni szeretnél ugorj a kötöjelhez!

Van olyan fiú évfolyamtársam aki görcsösen szexelni akar, és emiatt az egész évfolyam összes lányát elfelejtheti. Nekem is volt olyan jdőszakom, hogy nagyon szerettem volna szexelni, soha nem csináltam ebből ügyet, mert nem beszéltem róla sokat, mert tudom, hogy a korosztályom beliek mind kíváncsiak a témában. Egy este elalvás előtt mintha villám csapott volna belém, átértékeltem a helyzetet, és ugyan még mindíg várom a pillanatot, de álmaimban úgy él, hogy szerelmes vagyok hozzá. Igen, romantikus lett a gondolkodásom. Ez nem megszokott fiúknál.

- Nem kell messze menj, ahhoz, hogy találj valakit aki belemegy, hisz ott van a suli. Nekem is kb az évfolyamtársaimnak a lány részének az 1/10-ede belemenősebb ilyensmibe, viszont mivel még nem próbálták ők se, ezért óvatosabbak, tehát be kell jöjj nekik, hogy belemenjenek. (Nálunk tudtommal még nem volt példa arra, hogy egy lány belemenne ilyensmibe, de a hajlam érződik, hogy meg van rá, és eljön az idő amikor könnyen bele fognak menni hamar)

2021. szept. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!