Van itt olyan, aki elsődlegesen szellemi, intellektuális partnert keres?
Fontos, hogy a másiknak is sokoldalú érdeklődése legyen tudományos és művészeti oldalról is, kedvelje a változatosságot és szeressen beszélgetni, eszmét cserélni. Gondolatokról, célokról, tervekről, elméletekről, a világról, a világáról. Emellett lelki és fizikai szempontból is igényes, de leginkább a szellemi értékek fogják meg.
- egy huszonéves nő
Nem keresek társat, de széles spektrumon mozog azon dolgok halmaza amikről elég határozott véleményem van. Ennek megfelelően hosszasan és kitartóan tudok érvelni ezek mellett. Viszont elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam, nem csak egy igazság van, ezért ezek közül csomó dolog ellen is tudok érvelni. Szívesen társalgok ezekről, vagy más dolgokról is. Fizikai szempontból is vannak igényeim. Ezek közül az egyik becsipődésem, hogy nem szeretek túlsúlyos emberekkel társalogni. Nőkre ez különösen igaz. Nem ítélem el, csak nem szeretek ilyen emberekkel beszélni.
Ennek ellenére van rajtam 10 kg felesleg, közel 80 kg vagyok, 182 centimhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!