Kissé elvontabb roma lányok/nők, ismerkednétek egy nem roma pasival?
Természetesen nem vagyok diszkriminatív, ha valaki nem roma, és ismerkedni szeretne, nem fogom lekpotatni. A külsőségek úgy gondolom, nem elsődlegesek.
Személyiségre kifejezetten bejön, ha valaki elvontabb, amolyan művészlélek, vagy egyenesen művész. De igazából a lényeg, hogy jóindulatú, megértő, és - ha arra kerül a sor - hűséges legyen.
Azt mondtam, hogy nem elsődleges.
Hadd ne szégyenkezzek már azért, mert megvan külsőre is a zsánerem.
Persze, ez is szentségtörés. Itt senkinek nem számít egy ezreléknyit sem a külső, itt bárki ugyanúgy összejön egy 180 kilós, 2 méteres ragyás szakállas nővel is, ha az amúgy kedves... ja, hogy mégsem?
Nem lehetne megoldani, hogy aki csak a fáradt gőzt jön ide kiereszteni, az inkább meg se szólaljon?
Én azon szoktam mosolyogni, amikor valaki beleáll az esetleges rasszizmusba/szegregációba és a végére odaszúr egy olyat, ami annyira hiteltelenné teszi az egészet, hogy nekem van szekunder szégyenérzetem! :D
("Normális romára gondolok") 😅😅😅
Természetesen nem vagyok diszkriminatív, ha valaki nem roma, és ismerkedni szeretne, nem fogom lekpotatni.
gondolom már kipukkan a postaládád roma, és nemroma ismerkedős levelekkel.
hány éves vagy, pajtás?
Majd ha megtanulsz legalább úgy írni, ahogy azt egy alsó tagozatostól elvárják, és kicsit csiszolsz a stílusodon, akkor válaszolok.
"Imádom", amikor az ilyenek jönnek a nagy rasszista dumáikkal, közben meg ő maga a 60-as IQ-t nem éri el, és még a mondatkezdő nagybetű is sci-fi neki.
a kérdésem költői volt, pajtás, nyilván pont leszarom, hogy hány éves vagy.
a hozzászólás lényege annyi volt, hogy - nyilvánvalóan - a világon senki nem fog neked írni, maximum unalomból kiadja magát valaki nőnek.
iq-val meg ne nagyon dobálózz, amíg ott tartasz, hogy egy anonim fórumon akarsz ismerkedni, azt is úgy, hogy elvárod, hogy majd neked írjanak nők, megspékelve valami gügyeséggel, hogy "írhatsz akkor is, ha nem vagy roma :)))))".
fel kéne nőni, pajtás.
1. Nem vagyok a pajtásod.
2. A mondatokat még mindig nagy kezdőbetűvel írjuk. ;)
3. Igen, fel kéne nőnöd, de látom, számodra ez reménytelen.
Azért nem vagy semmi. :D Még mindig képtelen vagy nagy kezdőbetűvel kezdeni egy mondatot.
Azon morfondírozok, vajon mikorra érsz el egy átlagos 8 éves tudásszintjére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!