Teljes őszinte szép lányt keresek?
Figyelt kérdés
Utálom a hazugság minden formáját.
Tartós párkapcsolatot keresek és nem akarom megfigyelni a lányt.
Amikor gyanút fogok megyek tovább.
Volt barátnőm 20 alkalommal csalt meg engem, ezen kívül több gyanú is volt én nem akarom ezt és nem tudok hazugságban élni és nem is akarok.
Saját magam brutálisan őszinte vagyok hazudok azonnal lebukok.
2020. dec. 18. 05:41
11/15 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezz
2020. dec. 18. 13:59
12/15 anonim válasza:
Én nem csalnálak, de 99%-ig biztos vagyok benne, hogy te csalnál engem vagy rövid úton szakítanál velem, ha egyáltalán összejönnénk.
2020. dec. 18. 15:14
13/15 anonim válasza:
Előbb tanulj meg magyarul, Kérdező. Tudni kéne, hogy mi a különbség a módhatározó és a jelző között, minimális intelligenciát áruljon el az írásod, és akkor majd lesz talán csaj. Addig bottal se piszkálnak.
2020. dec. 18. 17:51
14/15 anonim válasza:
Na, nem a legjobb helyre jöttél. Ezen az oldalon csak irigykedőkbe, kötekedőkbe, frusztráltakba fogsz belefutni. A lányok meg... Jó, ha pár értelmes mondatot ki tudnak nyögni, gyakorlatilag udvari bolondot keresnek, aki folyamatosan szórakoztatja őket. És még ha többet is beszéltek, akkor is jó eséllyel eltűnnek egyik napról a másikra, bármiféle indok nélkül.
2020. dec. 18. 18:02
15/15 anonim válasza:
Én úgy érzem ez lassan lehetetlen
2020. dec. 18. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!