Szép lány vagyok e? őszinte válaszokat szeretnék kapni fekete hajam van és zöld szemem Mit csináljak hogy legyen?
Az előző jól mondja. Küldesz képet?
Ha nem akarod ide, akkor küldheted privibe is. Nem foglak le csúnyázni, mert utálok más embereket megbántani.
De őszinte leszek! :)
Hidd el nekem hogy próbáltam !!!! tessék küldök egy képet magamról te se örülnél ha így néznél ki!!
Olyan csúnya vagyok :'/ [link]
Ok, ez a kép nem túl előnyös. Most csinálj egy olyat, amin cukin mosolyogsz, és biztos, hogy sokkal jobb lesz, mint ez.
Szívd magadba az univerzum energiáját - all the jox and happiness - és add ki magadból, egy csodaszép mosoly formájában :) Szerintem az legalább 2 pontot javíthat az értékeléseden(out of 10).
No. Akkor mi várjuk a képet^^
Húzd ki a szemed fekete szemcerkával és spirálozd is ki (,hogy kiemeld az egyébként gyönyörű szemed).Bronzosítóval az orrod két oldalát sminkeld ki (vékonyabbnak/kisebbnek fog tűnni).Vasald ki a hajad,azután vasalóval csinálj göndör fürtöket.
Ne aggódj nem vagy ronda ,és ha ezeket (amiket írtam) megcsinálod , gyönyörű leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!