Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A viszonyom.com, akarokvalakit...

A viszonyom.com, akarokvalakit.com szexpartnerkereső kamu oldalak? Ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
Nem rég regisztráltam fel rá, és kicsit gyanús nekem, hogy az üzenetekért fizetni kell...Még nem csináltam semmit, nem fizettem elő semmire, csak regeltem.... mert ha kamu, akkor rögtön törlöm.

#szex #társkeresés #partner #viszonyom #akarokvalakit
2020. dec. 16. 08:34
1 2
 11/17 anonim válasza:
Vagy esetleg még próbálkozhatsz bűnronda lányoknál..
2020. dec. 16. 10:39
 12/17 anonim válasza:
Én azt bírom, mikor a profilképen ott áll az echte angolszász kinézetű szöszi csaj a Miami-rendszámos Chrysler előtt, a háttérben ott van a kerítés nélküli telken álló tipik amerikai családi ház, a lakhelynek meg be van állíva Füzesabogy! xD
2020. dec. 16. 10:52
 13/17 exronin válasza:
Látni is kéne, nem csak nézni.
2020. dec. 17. 04:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez szerintem emberfüggő. Véleményem szerint a némethez sokkal közelebb áll, világéletemben németet tanultam, nem volt nehéz utána megtanulni hollandul. A nyelvtan hasonló, a kiejtés is, csak másképp írják, meg van benne egy minimális angol. Ha jó a nyelvérzéked, 1 év alatt el tudod sajátítani.
2020. dec. 27. 23:26
 15/17 anonim válasza:

Sziasztok. Én ma találtam ezt az oldalt, nem töltöttem fel fotót magamról és alig kb.3óra alatt 20-30 nő írt rám. De azért hülye én sem vagyok ilyenre nem költök.

Amúgy lehet találni simán a tinderen,vagy badoon vagy hasonló oldalon olyan nőket aki szexpartnert keres de őket is fűzni kell egy ideig,nem úgy van,hogy megírod: áll a broki aztán már mehetsz is.

2021. dec. 12. 16:37
 16/17 kcsongor válasza:
Egy lehúzós oldal, jól keres az üzemeltető! Csak fiktív személyek! Hamis adatok! pl hogy lehet egyszerre két megyében lakni?! Csábító képek, a vaklóság bányarém személy! Nagyon sok bőven 70 és feletti nő brrrr. Ha találsz olyat aki szimpatikus lenne, kiderül nem ott lakik ami a lapján írva van és valójában másként néz ki! A nők többsége távkapcsolatból menekülne, mégis akár 300 km-ről is irkálnak, meg gyere azonnal :D, Ez az oldal nagy kamu, de a hiszékenyek jól eltartják a kb 400 Ft/üzenet díjal a szolgáltatót
2021. dec. 21. 07:23
 17/17 anonim válasza:

Kíváncsiságból felregisztráltam, fénykép nélkül. Pillanatokon belül tömegével jöttek a felkínálkozó muffok. Volt aki úgy jelentkezett, hogy "a közeledben lakom" jóllehet én Budapestet jelöltem meg lakhelyül ő meg győri volt az adatlapja szerint. Ebből is látszik, hogy egy automata generálja a flörtöléseket és próbál meg lecsapni a gyanútlan mit sem sejtő balekra akinek krediteket kell venni, ha válaszolni akar a sok "kiéhezett, elhanyagolt lány, barátnő, feleség" felkínálkozásaira.

Gondolom a következő lépés az lett volna, hogy egy véget nem érő üzenetváltásba sodorják a hiszékeny alanyt aki sorra petyegteti a 400 Ft-os krediteket. Aztán a végén marad a Marok Marcsi vagy elmehet egy hivatásos rosszlányhoz aki uyanezért a pénzért leápolja.

2023. okt. 28. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!