A viszonyom.com, akarokvalakit.com szexpartnerkereső kamu oldalak? Ki mit tud róla?
Sziasztok. Én ma találtam ezt az oldalt, nem töltöttem fel fotót magamról és alig kb.3óra alatt 20-30 nő írt rám. De azért hülye én sem vagyok ilyenre nem költök.
Amúgy lehet találni simán a tinderen,vagy badoon vagy hasonló oldalon olyan nőket aki szexpartnert keres de őket is fűzni kell egy ideig,nem úgy van,hogy megírod: áll a broki aztán már mehetsz is.
Kíváncsiságból felregisztráltam, fénykép nélkül. Pillanatokon belül tömegével jöttek a felkínálkozó muffok. Volt aki úgy jelentkezett, hogy "a közeledben lakom" jóllehet én Budapestet jelöltem meg lakhelyül ő meg győri volt az adatlapja szerint. Ebből is látszik, hogy egy automata generálja a flörtöléseket és próbál meg lecsapni a gyanútlan mit sem sejtő balekra akinek krediteket kell venni, ha válaszolni akar a sok "kiéhezett, elhanyagolt lány, barátnő, feleség" felkínálkozásaira.
Gondolom a következő lépés az lett volna, hogy egy véget nem érő üzenetváltásba sodorják a hiszékeny alanyt aki sorra petyegteti a 400 Ft-os krediteket. Aztán a végén marad a Marok Marcsi vagy elmehet egy hivatásos rosszlányhoz aki uyanezért a pénzért leápolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!