Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A viszonyom.com, akarokvalakit...

A viszonyom.com, akarokvalakit.com szexpartnerkereső kamu oldalak? Ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
Nem rég regisztráltam fel rá, és kicsit gyanús nekem, hogy az üzenetekért fizetni kell...Még nem csináltam semmit, nem fizettem elő semmire, csak regeltem.... mert ha kamu, akkor rögtön törlöm.

#szex #társkeresés #partner #viszonyom #akarokvalakit
2020. dec. 16. 08:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
Szték kva üzenő hely főleg
2020. dec. 16. 08:37
 2/17 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2020. dec. 16. 08:41
 3/17 A kérdező kommentje:
Hogy csak húzzák az agyad, közben fogy a pénzed?
2020. dec. 16. 08:45
 4/17 anonim válasza:

Én csak két korrekt, megbízható szexpartner keresőt ismerek, a rosszlanyok.hu-t és a beszamolok.com-t.

Olyan a mesében sincs, hogy unatkozó anyukák tömegei felregisztrálnak szexpartner kereső oldlakra, hogy az első rájuk író pasival ingyen és bérmentve kufircoljanak. Az összes ezt reklámozó oldal egy mocskos lehúzás.

2020. dec. 16. 08:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Itt elvileg nem csak unatkozó anyukák vannak, 18 évtől 65-ig sok választani való van...csak fura, hogy még azért is fizetned kell, hogy valakinek írhass...
2020. dec. 16. 09:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen...a rosszlanyokat ismerem, csak azok fizetős kurvák...aki meg ingyenes kaland pajtikat keress, az interneten merre keressen?
2020. dec. 16. 09:22
 7/17 anonim válasza:
Akkor még egyszer írom: olyan egyszerűen nem létezik, hogy 18 és 65 év közötti nők nagy számban "ingyenes kaland pajtikat" keressenek, a női szexualitás nem így működik. Persze, léteznek ilyen téren lazább lányok, de azok meg olyan helyes és vagány pasikat keresnek szexpajtásnak, akik nem szorulnak rá ilyen oldalakra, hanem simán leszóliatanak egy csajt egy buliban vagy koncerten. És ott vannak még azok, akik sugardaddy-t keresnek, őket a puncs.hu-n találod meg, feltéve ha legalább százmilliós vagyonnal rendelkezel.
2020. dec. 16. 09:36
 8/17 anonim válasza:
Van lehetőséged ingyenes kalandokat találni, ha nagyon jól nézel ki. Minden másra ott a Mastercard.
2020. dec. 16. 10:07
 9/17 anonim válasza:
Az összes ilyen oldalon található női profil kamu, nem ritkán amcsi csajok instáról lopott képeit állítják be, majd amellé fogalmazzák a roppant élethű "imádom a szexet mióta élek, még ma este dugni akarok!"-féle szövegeket.
2020. dec. 16. 10:12
 10/17 anonim válasza:
A kérdező (és mindneki, aki bedől az ilyen oldalak hazugságainak) egy olyan álomvilágban él, amiben a prostik éhen halnának.
2020. dec. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!