Valahol veszett fejsze nyele, de megszeretném próbálni: Lenne esetleg olyan lány, aki?
A szilvesztert velem töltené? Évek óta telnek egyedül az év végéim, és jól esne, ha lenne társaságom. Ha csak szimplán barátként lenne velem valaki, még annak is örülnék!
32 éves vagyok, szóval min 22 éves kortól. Jász-Nagykun Szolnok megyei vagyok, szóval hasonló távból keresnék.
Nem szeretem a piát, mit nem lehet rajta érteni? Évente ha max 1x ittam eddig. Utálom az alkoholt. Érdekes, tavaly randiztam egy 22 eves lannyal, ismert kb két hete és nem siránkozott hogy eljöjjön és még itt is aludjon.
Semmi nem történt csókon kívül. Pedig meg mellettem is aludt volna.
Csak nekem sokszor alacsony a vernyomason, akkor is ramjott, hulyen vert a szivem es inkabb bementem. Nem masztam ra. Lehet azok akikert annyira odaig vagytok mindig, ok megtennek. En nem!!!
Neked még is mi a fészkes fene bajod van? Az se lenne baj persze, ha kocka, felőlem kockuljunk ha van mivel. Nem szexen gondolkozom! A fene az életbe, lehet rákos vagyok, lehet ez az utolsó elcseszett évem az életben!
NEM, NEM viccből mondom, mert hasi panaszaim vannak két éve, emellett kb fél éve már folyamatos székrekedésem van, folyamatos nyákozással. Szinte már semmilyen formában nincs székelési ingerem.
Az orvosom is több mint fél év után jutott volna oda, hogy vastagbélszűrésre elküldjön, de itt a hülye vírus, és mivel nincs vérzésem, nem ADNAK időpontot. Hiába mondtam a székrekedést, meg hogy mióta van, az nem vészhelyzet szerintük.
Bocsánat, hogy nem úgy akarok elmenni, hogy sosem volt egy jó pillanatom se!
Nagy bulira van veled kilátás, az biztos. Két öndiagnózis és sajnálkozás között pezsgőbontás! Pont így akarja minden nő ünnepelni a szilvesztert.
Olvasd vissza a saját soraid, aztán döntsd el, hogy azok alapján vonzó -e az ajánlatod vagy sem.
Ember, a nőket le kell nyűgözni, szórakoztatni, megnevettetni, nem rákos sztorikkal depresszióba kergetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!