Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vajon érdemes megpróbálni?

Vajon érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, aki mindenkiről pletykál, egymásnak ugraszt embereket, és vagyok én aki felveszi a telefonjával. Nem beszéltünk össze, de mind kettőnket kiközösítettek. Csak egymásra számíthatunk, meg amúgy is sz@r érzés ha az emberre úgy néznek mint a véres rongyra. Szóval szeretném randira hívni, eddig egy szót se beszéltünk egymással, de most senki nem szól hozzánk. Mivel meg változni nem nagyon tudunk, minden hibánkkal együtt miért ne próbálhatnánk meg?

2020. dec. 15. 20:27
 1/4 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz?
2020. dec. 15. 21:04
 2/4 anonim válasza:

Persze, vágj bele nyugodtan.

Ha mindketten találtok valakit, aki érzelmi biztonságot nyújt, talán lehiggadtok egy kicsit, és kevesebbet piszkáltok majd másokat.

Az ember folyton változik. Add meg erre az esélyt magadnak is.

2020. dec. 15. 21:07
 3/4 anonim válasza:
Gondolod hogy az a jó mint nő, mint ember, hogy mindenkiről pletykál? Szerinted jó ez? Nem gondolkoztál azon hogy miért kozositették ki őt? Persze ha te is ilyen vagy akkor egymáshoz valók vagytok.
2020. dec. 30. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a lényeg, és gondolkoztam rajta, úgyhogy most már se gondolkodni se pontosan tervezi nem akarok, történjen spontán minden, jó úton haladok.
2020. dec. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!