Hogy látjátok ezt lányok? (Társkeresés)
Sziasztok!
Gyakran mondják, főleg az egyedül álló férfiak, hogy a nőket csak a pénz érdekli.
Nos ezzel én nem értek egyet, viszont az én elképzelésem sem kevésbé pesszimista.
Én úgy látom, hogy jelenleg, olyan világban élünk, ahol mindent, szó szerint mindent a pénz mozgat. Ebben a világban, miért várjuk azt el, hogy a szerelemhez ne legyen köze az anyagi helyzetnek? Hisz ha belegondolunk annak akinek sok pénze van, valószínűleg többet költ magára és a környezetére, könnyebben tud igényesebb lenni. Többet költhet az egészségére, ami szintén meglátszik rajta. Ezen felül valószínűleg több ideje van, és esetleg a magasabb beosztása révén kioihentebb is mint egy nálánál szerényebb anyagi körülmények között élő férfi.
Így egy adott hölgyre több időt, több figyelmet tud szentelni. Természetesen a több pénz további lehetőségeket is magában hordoz (itt szokták mondani hogy BMW stb...) De én itt inkább arra gondolok, hogy sokkal változatosabb programokat tud felsorakoztatni, jobban le tudja nyűgözi a nőt.
Tehát arra akarok kilyukadni, hogy nem a pénzt szeretik a nők, hanem egész egyszerűen, a jelen világban a pénz annyira központi dolog, hogy egy férfit vonzóvá varázsol.
Példának okáért itt vagyok én, teljesen átlagos fiatal (25 éves), dolgozom, az iparban, automatizálással foglalkozom. Egyszerű szakmunkás vagyok. Nem keresek rosszul, megélhetési gondjaim nincsenek. Egyedül élek Nyíregyházán, van autóm, saját házam ugyan nincs, de lakást és garázst tudok bérelni. Tehát még azt sem mondhatom, hogy szegény vagyok. A kűlsőm azt gondolom átlagos, 182magae vagyok, 65kg, tehát vékony mint a legtöbb fiatal. Egyesek szerint még jóképű is vagyok, bár ez relatív. Jelenleg Egyetemre járok munka mellett, szóval azt gondolom nem az az iszákos tipikus szakmunkás vagyok :) ha már ivás, nem iszok és nem dohányzom.
Szóval annyira rossz alapok nincsenek, mégis olyan szinten átnéznek rajtam a nők :) hogy az valami borzalom.
Szóval igazság szerint nem is tudom mi a kérdés, lehet hogy csak ki akartam írni ezt magamból.
Vagy egy Nagyon gyenge társkeresési kísérlet is lehet. Ahogy vesszük :)
"olyan szinten átnéznek rajtam a nők :) hogy az valami borzalom."
Ezt még kifejthetnéd pár mondatban... Aztán leírom mit gondolok.
A nem elég próbálkozás nem lehet gond. Persze elképzelhető, hogy valami más gond van velem. Ezt én kizárni nem tudom.
Ez csak egy gondolatsor volt.
Igazság szerint most leszűkült az ismerkedés a netes társkeresésre, de az az egy két beszélgetés, amit sikerül összehozni nem kielégítő.
Amúgy voltak már kapcsolataim, de fura, hogy mondegyik hölgyemény, jelenleg tehetősebb pasival van o.o
Na meg persze most rossz kedvem van... Ez sokat nyom a latban :)
Amikor gyarban dolgoztam havi 160-at kereso emberek kozt, aki jo pasi volt az jo pasi volt ott is. Nem ez gatol meg, hogy osszejojjek valakivel, ha amugy normalis. Nehany dolog gatlo tenyezo csupan a nok nagyreszenel, az elso szamu: csunya vagy.
En pl szinten atneznek rajtad, 182/65 kaliberrel. Mert nekem nem jonnek be a az ennyire vekonyak, valszeg felse tunnel az utcan. Ahogy sok ferfinak sem az alacsony, vagy kismellu lanyok.
A masodik szamu kizaro ok noknel: gaz a viselkedesed, humorod, buta vagy, korlatolt, bunko stb.
Kedves utolsó.
Én annyi buta, korlátolt és bunkó nővel beszéltem tinderen és társain hogy az elszomorító..
Ha még valóban az itt a gond hogy nincs 50es bicepszem:) hát akkor lehet jobb is egyedül.
Amíg én nem a nagymellű, modell csajokat hajtom, addig nem igazán vágom miért bicepszre buknak a csajok :)
Na mindegy :D egy feleslegesen kiírt kérdés volt :)
De azt megtudtam hogy csúnya vagyok, és vékony :) mondjuk a vékonyat azt sejtettem :D tényleg az vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!