Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresés ez amúgy?

Társkeresés ez amúgy?

Figyelt kérdés

Na, megvolt az oldal által kikényszerített kérdés, ami ebben a kategóriában indokolatlan.

40-es férfi vagyok, aki szeretné tartalmasabbá tenni a szabadidejét egy hölgy társaságával. NEM levelezőtársat keresek, hanem - néhány ismerkedő levél után - valódi társaságot, közös programokat. Ez csak adott távolságon belül működik, ezért fontos, hogy lakhelyed a Dunántúlon legyen. Budapest határeset.

Amit talán legjobban szeretek, az a természetben történő barangolás. Ezek közül is elsősorban a gyalogtúrát kedvelem, de alkalmas idő esetén biciklizés vagy evezés is szóba jöhet.

Ne legyen félreértés, férfi-nő kapcsolatban gondolkodom, tehát csak akkor keress, ha nem tartozol máshoz! Nyilvánosan nem írnék többet, ha érdekellek, kezdjünk ismerkedni!

Most is lehet gombokat nyomkodni, a kedvenc időtöltésedre vagyok kíváncsi.

2020. dec. 13. 13:29
A kérdező szavazást indított:
férfi vagyok
nő vagyok - aktív kikapcsolódás
nő vagyok - színház, koncert
nő vagyok - szex
nő vagyok - pláza
nő vagyok - olvasás
nő vagyok - egyéb
37 szavazat
 1/4 anonim válasza:
A túratárson nézz körbe.
2020. dec. 13. 13:39
 2/4 anonim válasza:

Most szembesültem a "vízválasztó" igazi jelentésével.☺

Kár. Imádok gyalogtúrázni Alföldön,hegyekben.

Tiszán is túlról...

2020. dec. 13. 15:58
 3/4 anonim válasza:
Remélem, időközben tárgytalanná vált a problémád! A Túratárs egy elhagyott oldal. Oda sokan regisztráltak és soha többé nem léptek be, de nem törölték a profiljukat. Egy óriási passzív "tábor", nem ajánlom. (Én legalább töröltem magam két év után. Volt előfizetésem, de akinek nincs semmit nem lát a másik regisztrációs lapjából!). Ha mindenki törölné a reg.lapját, aki már nem látogatja az oldalt, maradnának kb. ötvenen az ország minden részéből. Nem tudom, privátban kaptál-e levelet, én is írtam egy hasonló "kérdést, 0 (azaz nulla) válasszal, érdeklődővel. Online reménytelen a helyzet, egyedül a természetjáró civil szervezetekbe való belépés segíthet a helyzeteden (de nagyon), mert - tapasztalataim szerint - túrázni sokkal több nő jár, mint férfi a te korosztályodból. (Én sajnos idősebb is vagyok nálad és más régióban lakom.)
2022. jan. 5. 09:05
 4/4 anonim válasza:

3. Attól még, hogy neked nem jött be a túratárs oldal, nem kell általánosan lehúznod. Nyilván a közel 50 ezer tag töredékét éri el az aktív tagok száma, de azért az 50 is túlzás.

Rendszeresen részt veszek az ott kiírt túrákon, jó pár barátot szereztem, akikkel rendszeresen kirándulunk, s 1-2 túratársam még szerelmet is talált.

2022. jan. 5. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!