Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek lenne kedve ismrkedn...

Valakinek lenne kedve ismrkedni, vagy csak úgy beszélgetni? 17/L

Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 11:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
#9, 10: Nem kell meglepődni, az emberek többsége nem tud ismerkedni, sajnos a fiatal lányok/nők nagy része sem. A nők is csak udvari bolondot akarnak, akit lehet ugráltatni, és miközben te próbálod őket megismerni, rendszerint tőmondatokban kommunikálnak. Ha ismerkedés közben sorolod nekik a bókokat, akkor örvendeznek, amikor meg elhívod őket, akkor közlik, hogy nem is tetszel nekik, de azért mikor az egójukat kényeztetted a bókokkal, akkor ezt nem mondták el.
2020. dec. 14. 12:40
 12/20 anonim válasza:

Ez elég szörnyen hangzik, és akkor még csodálkoznak a nők, hogy miért veszik őket már semmibe és nyafognak, hogy nem találnak párt..

És amúgy igen, a helló-ra vissza lehetne írni, kérdezgetni valamiről mind a két félnek ugyanolyan arányban. Még hogy egyenlőség.. Kb. a nő vár el mindent a férfitől, de azért legyenek istenítve. És ezt nőként mondom.

2020. dec. 14. 13:17
 13/20 anonim válasza:

Most nem azért... de bemutatkozni a második üzenetben is lehet.

Esetleg rögtön az önéletrajzunkat ne küldjük el? (Amire lehet, hogy nem is reagálsz?)

És mi az, hogy milyen szándékkal ír? Mi ez, egy állásinterjú? Ott van a kérdésedben, hogy "ismerkedni". Ne is haragudj, de szerintem egy értelmes ismerkedés nem úgy indul, hogy "legjobb barátnőt keresek". Hanem simán csak elkezd két ember ismerkedni. Aztán lesz, ami lesz. Lehet, hogy 2 nap után elhal a dolog. Lehet, hogy életre szóló jó barátok lesznek. Lehet, hogy szerelembe is esnek. De az is lehet, hogy "csak" egy sima, átlagos haverság lesz. Nem lehet tudni, és direkt célt belőni elég életszerűtlen.

Igaza van annak, aki írta, hogy te egy bohócot akarsz, aki szórakoztat. Bocs, de nekem az ilyesmi nem barátság.

2020. dec. 14. 13:38
 14/20 anonim válasza:
Reméljük a kedves hercegnő tanul az esetből...
2020. dec. 14. 13:40
 15/20 anonim válasza:
#12: Sajnos sok rossz tapasztalatom van. A normális beszélgetésre sokan képtelenek, szó nélkül eltűnnek, vagy kiírnak ismerkedős/beszélgetős kérdéseket, nem reagálnak, és ha megkérdezed, hogy mi van, akkor felháborodnak, hogy hát ők nem itt fognak ülni egész nap. Külön kedvenceim azok a nők, akik sírnak, hogy rájuk soha senki nem figyel fel, pedig nekik elég egy átlagos férfi. Itt is beszélgettem nem egy ilyennel, de ezekből sem lett semmi, pedig úgy érzem, hogy mindent megtettem, amit tudtam. Volt, akitől megkérdeztem, hogy merrefelé lakik, erre eltűnt. Szóval nem egyszerű, csak nem értem, miért sír sok nő, hogy sehol egy normális, tisztességes férfi, hogy miért mindenki csak dugni akar.
2020. dec. 14. 14:30
 16/20 anonim válasza:
Ráadásul elég sok a címgyűjtő is.
2020. dec. 14. 16:23
 17/20 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző hozzászólókkal :D
2020. dec. 14. 17:50
 18/20 anonim válasza:
Jobb egyedül, minthogy udvari bolond legyél, akit kedvére elővehet, a többi 20 beszélgető partnere mellett
2020. dec. 14. 17:51
 19/20 anonim válasza:
A 6-os nagyon szépen leírta:) A másik dolog, hogy te akarsz ismerkedni akkor neked kéne kezdeni a dolgot. Ezek után elástad az ismerkedési szándékot. Ilyen makacs buta lányokkal nem ismerkedem. Ez még jó hogy időben kiderült:) Várjad a sült galambot.
2020. dec. 22. 17:44
 20/20 anonim válasza:
Ja ilyen lányokkal én se nagyon tudok mit kezdeni bocsi.
2020. dec. 22. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!