Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak! Ti ismerkednétek...

Férfiak! Ti ismerkednétek egyedülálló anyákkal?

Figyelt kérdés

Vagy inkább elveszi a kedveteket az egész ismerkedéstől, hiába néz ki jól a nő (és nem buta)?

Azt vettem észre, hogy sokan eltűnnek, miután megtudják, hogy van gyerekem. Mivel beszélgetés elején kijelentem, így nem igazán ismernek meg, esélyt sem adnak.

(Magamról annyit, hogy 28 éves nő vagyok, van normális munkám, diplomás, szakvizsgával rendelkező ember vagyok, nem a másik lóvéja érdekelne, az van nekem is, magamnak szeretnék egy társat, nem pedig pótapát keresek.)

Tippeket, tanácsokat szívesen olvasnék!

2020. dec. 7. 19:01
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

NEM! Volt benne részem. Felőlem lehetne akár 5 diplomája is, meg lehet akár takarítónő. Soha nem lenne egy teljes értékű család. Apuka 2 hetenként az összes hétvégére megcsinálná a "családi" programot. Azt látni, hogy a párom meg a volt élettársa együtt babáznak, nekem a háttérben meg kuss van! Jobb, ha nem is mutatkozom akkor.... Köszönöm! Én az ilyenekből soha többet nem kérek!

Nagyon sok egyedülálló, gyermektelen nő van, miért egy anyukával legyek?

33/F

2020. dec. 7. 19:52
 12/32 anonim válasza:

Szia.

Írtam privátot is.

Kérlek majd válaszolj vagy akár itt írj rám :)

30F :)

2020. dec. 7. 20:05
 13/32 anonim válasza:
Nem pótapát keresel, de valahol mégis, hiszen nyilván azt szeretnéd, hogy a leendő párod a gyerekednek is a gondját viselje. Szóval ez így elég necces helyzet, mert szerintem sokan nem akarják más férfi gyerekét pátyolgatni. Amelyik férfinek még nincs, annak azért lehet ez "ijesztő", mert hirtelen a "nyakába szakad" egy gyerek (aki ráadásul "vadidegen" is), de akinek már van, az is nyilván a sajátját ismeri, a sajátját jobban szereti. Megmondom őszintén, valószínűleg engem is frusztrálna egy "idegen" gyerek, hát még ha apuka is be-belátogatna néha.
2020. dec. 7. 20:23
 14/32 anonim válasza:

Én örülnék neki mert a gyereknevelés eleje úgy kilőve és csak onnantól kell nevelni amikor már kezd kikupálódni :D

Tehát a gyerekkel is jól ellehet lenni és az anyjával is.

Tehát nekem például ideális is lenne egy ilyen kapcsolat.

22/f

De van párom tehát passzolom bocsi :P

2020. dec. 7. 20:25
 15/32 anonim válasza:

Sajnos az a tapasztalatom hogy hátrány. Azt hittem nem olyan ,nagy ügy’ egy gyerek... óriási hátrány.

Pedig el sem hiszik sokan, hogy van gyerekem.

2020. dec. 7. 20:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Nyilván nem várnám el, hogy hozza-vigye oviba, ha beteg akkor nyomás a doki, vegyen neki ajándékokat, vagy lépjen le vele egy délutánra sétálni nélkülem. Max, ha addig jutna a dolog, hogy összeköltözünk. Nem erőltetném rá egyáltalán. Apuka nem látogatna be...
2020. dec. 7. 20:43
 17/32 anonim válasza:
#16: Nem is feltétlenül az ajándékok vagy az óvodába vitel lehet zavaró sokak számára, hanem maga az a tudat, hogy az a gyerek nem az övék. Egy 30 körüli férfi valószínűleg saját gyereket szeretne, sokan abból is csak egyet. Ha összejönnek egy egyedülálló anyukával, rögtön lesz egy "gyerekük" (ráadásul nem biztos, hogy anyuka tőlük is szeretne), aki nem is az övék. És ez sokak számára akár tudat alatt is "taszító" lehet.
2020. dec. 7. 21:03
 18/32 anonim válasza:

Én munkahelyen figyeltem fel egy 23 éves fiatal csajra, kis keresgélés után megtaláltam az adatlapját, és ott szembesültem vele hogy egyedül nevel két gyereket, a nagyobbik két éves. A kisebbik gond hogy fehér cigány.

Miután ezeket meg tudtam nem tekintettem már úgy rá, nem vall sok észre akinek ennyi idősen a semmire besikerül a gyerek, de még meg is tartja. Borzasztó fiatal, már szabad független ember sosem lesz. Persze a kis takony aki megcsinálta a két gyereket lelépett, ott hagyta őket, és éli világát inkább kifizeti a két gyerekre az X összeget, de nyugodtan alszik, szabad ember.

Én gyereket sem akarok ilyen országba, örülök ha meg van mindenem, abból már nem áldoznék be semmit egy családért.

2020. dec. 7. 21:57
 19/32 anonim válasza:

Szerintem egyedülálló anyának egy gyerekes férfi való, mindkettőnek el kell fogadnia másik gyerekét.

Máskülönben csak konfliktus forrás ha a férfinak még nincs gyereke

2020. dec. 7. 22:00
 20/32 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Csak veszekedés lenne belőle. Tegyük fel a gyerek lesz 12 éves. Oda akarnám adni neki a sarok csiszológépet, hogy tanuljon meg vele dolgozni és kétkezi munkát is szokja meg, te meg majd jössz azzal, "hogy én gyerekemnek ilyet ne tanítsál, meg nem neki való". Aztán én próbálnék érvelni, majd te azzal fejeznéd be, "ő az én gyerekem és nem a tieddé, semmi közöd nincs hozzá". Szóval köszönöm szépen nem kell az ilyen kapcsolat, mert sosem tudnád elfogadtatni a gyereknevelést egy idegen pasinak, mert nem a sajátja.
2020. dec. 7. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!