Férfiak! Ti ismerkednétek egyedülálló anyákkal?
Vagy inkább elveszi a kedveteket az egész ismerkedéstől, hiába néz ki jól a nő (és nem buta)?
Azt vettem észre, hogy sokan eltűnnek, miután megtudják, hogy van gyerekem. Mivel beszélgetés elején kijelentem, így nem igazán ismernek meg, esélyt sem adnak.
(Magamról annyit, hogy 28 éves nő vagyok, van normális munkám, diplomás, szakvizsgával rendelkező ember vagyok, nem a másik lóvéja érdekelne, az van nekem is, magamnak szeretnék egy társat, nem pedig pótapát keresek.)
Tippeket, tanácsokat szívesen olvasnék!
NEM! Volt benne részem. Felőlem lehetne akár 5 diplomája is, meg lehet akár takarítónő. Soha nem lenne egy teljes értékű család. Apuka 2 hetenként az összes hétvégére megcsinálná a "családi" programot. Azt látni, hogy a párom meg a volt élettársa együtt babáznak, nekem a háttérben meg kuss van! Jobb, ha nem is mutatkozom akkor.... Köszönöm! Én az ilyenekből soha többet nem kérek!
Nagyon sok egyedülálló, gyermektelen nő van, miért egy anyukával legyek?
33/F
Szia.
Írtam privátot is.
Kérlek majd válaszolj vagy akár itt írj rám :)
30F :)
Én örülnék neki mert a gyereknevelés eleje úgy kilőve és csak onnantól kell nevelni amikor már kezd kikupálódni :D
Tehát a gyerekkel is jól ellehet lenni és az anyjával is.
Tehát nekem például ideális is lenne egy ilyen kapcsolat.
22/f
De van párom tehát passzolom bocsi :P
Sajnos az a tapasztalatom hogy hátrány. Azt hittem nem olyan ,nagy ügy’ egy gyerek... óriási hátrány.
Pedig el sem hiszik sokan, hogy van gyerekem.
Én munkahelyen figyeltem fel egy 23 éves fiatal csajra, kis keresgélés után megtaláltam az adatlapját, és ott szembesültem vele hogy egyedül nevel két gyereket, a nagyobbik két éves. A kisebbik gond hogy fehér cigány.
Miután ezeket meg tudtam nem tekintettem már úgy rá, nem vall sok észre akinek ennyi idősen a semmire besikerül a gyerek, de még meg is tartja. Borzasztó fiatal, már szabad független ember sosem lesz. Persze a kis takony aki megcsinálta a két gyereket lelépett, ott hagyta őket, és éli világát inkább kifizeti a két gyerekre az X összeget, de nyugodtan alszik, szabad ember.
Én gyereket sem akarok ilyen országba, örülök ha meg van mindenem, abból már nem áldoznék be semmit egy családért.
Szerintem egyedülálló anyának egy gyerekes férfi való, mindkettőnek el kell fogadnia másik gyerekét.
Máskülönben csak konfliktus forrás ha a férfinak még nincs gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!