Mi a véleményetek a csakaszex.hu oldalról??
Figyelt kérdés
ugyan olyan kamu oldal mint a többi? kamu, hamis profilok irkálnak hogy fizess elő?? vagy vannak ott valódi emberek is?2020. dec. 5. 00:13
11/15 Njoco18 válasza:
én is így jártam emberek. nem hagynak békén 2 éves havi díjat követelnek. Úgy hogy letíltották a profilom. A spam mappába jön az email. ez is érdekes.fenyegetőznek hogy ez lesz meg az lesz.
2023. nov. 9. 16:48
12/15 anonim válasza:
Szintèn ami kb több mint 2 ève.
Pàr hónapja letiltottam a fenyegető üzeneteket amiket havonta küldtek.
Most nem làtom :)
A legfontosabb h ne fizess be mert így kiismerik a bankod àltal, aztàn postai úton is fenyegetőznek majd.
Nem valós adatokat adtam meg mikor regisztráltam.
2023. nov. 9. 17:42
13/15 Njoco18 válasza:
Én sajnos asszem valosakat adtam meg mert máshogy nem lehetett a bank kártyát. De viszont letiltattam azt a kártyámat. Szemét egy banda ez
2023. nov. 10. 05:03
14/15 nokiaj válasza:
Nekem már több mint három éve küldözgetik a fizetési felszólitást de még nem fizettem nekik semmit,és nem is fogok!
2024. márc. 22. 15:48
15/15 metalormon123 válasza:
A csakaszex.hu egy zsaroló oldal, visszaélnek az általunk megadott adatokkal, a megadott bankártyánkra (D.B) rövidítéssel 1900Ft-okat vonnak le. Lehetetlen törölni a regisztrációnkat, a profilunkat és az előfizetést. Még levelet is küldenek hamis Bécsi Ügyvédi iroda címről, hiába fizettem a megadott számlaszámra a zsaroló levelek folytatódtak, mostmár nem fogok többször fizeni nekik. Ezt tanácsolom másoknak is! A Google-nél jelentettem őket de nemhiszem hogy felelősségre vonják a csaló oldal üzemeltetőit. Tiltsátok a bankkártyát amit az oldalon használtatok és ne reagáljatok a megkeresésükre. Csaló banda!!!
dec. 11. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!