Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek a csakaszex....

Mi a véleményetek a csakaszex.hu oldalról??

Figyelt kérdés
ugyan olyan kamu oldal mint a többi? kamu, hamis profilok irkálnak hogy fizess elő?? vagy vannak ott valódi emberek is?
2020. dec. 5. 00:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
biztos kamu. :D
2020. dec. 7. 11:57
 2/15 anonim válasza:

Nagy kamu! Vigyázzatok!

Nem lehet leiratkozni az előfizetésről ( faxon kell, de nem fogadják ).

Ezután beszedési keresletet indítanak ellened, hiába fizetsz.

Akit szintén átvertek, írjon nekem privát üzenetet.

2021. jún. 23. 12:22
 3/15 zsolt1099 válasza:
Senki ne regisztráljon az oldalra! Május óta folyamatosan küldik a fizetési felszólítást, nekem már két különböző ügyiratszámra hivatkozva hátha kétszer fizetek.
2021. aug. 13. 17:40
 4/15 anonim válasza:

Sziasztok, olvasgassatok erről egy másik kérdésnél is. Aki most csöppent bele, az megtudhat többet is:

Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.

2021. okt. 6. 17:38
 5/15 wider válasza:
Sziasztok le írom mit tapasztaltam ez az oldal egy nagyon veszélyes oldal sajnos ez egy német oldal és meg tapasztaltam mire képesek eddig közel 100 ezer forintot utaltam 2 irányba! 6300 forint elmaradás egy olyan oldalért amit nem is használtam csak kíváncsi voltam próba napot adnak 300 forint de azt nem közlik hogy egész hónap lessz ha nem mondod le. Hol miként azt sem szóval mindenképp kivárom mi lessz mert ezután Bíróságra kell menni mert ezek csalok
2022. jan. 10. 15:54
 6/15 Dinci válasza:
Sziasztok! Én is be regisztáltam magam tavaly decemberben csak kipróbálása. Majd folyamatosan küldik h ujitsam meg ujra. Persze nem tettem meg amugy is egy szar oldal. Majdan küldik h tartozom 42 euroval. Hiába írtam többször is h nekik már töröltem magam akkor is küldik a számlát. Na végül befizettem még jó hogy utaltam nekik és van rola utalási bizonylat is. Azota is küldik h fizesem be persze válaszul küldöm hol Angolul hol Magyarul a fizetési bizonylatott. Na végre elfogadták!! Most már csak 14 euroval tartozom de ennek sohasem lesz vége szerintem! Ha tudnám biztosan lejáratnám öket h véletlenül se regisztrálja magát senki erre a nyomorult oldalra!
2022. jún. 4. 22:14
 7/15 nokiaj válasza:
Sziasztok!Úgy látom más is megszivta a csakaszex nevü oldallal nem csak én!Kb:másfél éve regisztráltam az oldalra de egy-két alkalom után már nem használtam.Igy másfél év távlatából kapok sorozatos e-mailokat,hogy fizessek nekik 41 eurót vagy birósági ügy lesz belöle.Már töbször meg irtam nekik,hogy amennyiben garantálják,hogy a késöbbiekben nem zaklatnak és nem követelnek tölem még pénzt úgy kifizetem.De garanciát nem akarnak adni!Van valakinek valamilyen tapasztalata arról,hogy ha nem fizetem ki akkor tényleg be tudják hajtani ezt az összeget rajtam?Kérdezem,hogy mégis hogy?
2022. júl. 19. 16:40
 8/15 wider válasza:
Üdv szeretnék érdeklődni kinek van információ a csakaszex oldalról kit zaklatnak mik a tapasztalatok ha nem fizecc vagy hasonló dolog ezzel kapcsolatban?
2022. aug. 25. 03:07
 9/15 anonim válasza:
Semmi képpen nem szabad fizetni, mert ezek köztörvényes bűnözők, csalók, akik az adataiddal visszaélnek! Csalás az egész oldaluik, cégük, minden! Nem szabad egyetlen felszóllításra sem reagálni! Ezek mind pitiáner bűnözők. Ők ebből élnek. Postai úton is küldözgetnek fizetési felszóllítást KAMU ügyvédi "aláírással", pecsét nélkül :D Kurvára szánalmasak. Azt javaslom, hogy csináltass új email címet. És írd meg nekik, hogy fel fogod őket jelenteni csalás, és zaklatás miatt! Illetve amiatt is, mert adatokat tárolnak rólad (Profil/kép, lakcím) stb.
2023. jan. 13. 22:10
 10/15 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne mert én is beregisztráltam 1-2x használtam, oszt küldik havonta h fizessem be. Persze nem fizettem be. De már jókóra nagy összeget várnak tőlem...

Lehet tenni az ellen valamit?

2023. jún. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!