Hogyan oldjam meg ezeket a gondokat, hogy sikeresen szerezzek barátnőt, aki nem egy perc erejéig az enyém?
Én vagyok az a fiatalember, aki a dohányos lányokat szereti.
És az, akinek online nem megy a csajozás, ezért csinálja élőben.
Barátnőt is találtam, legyőztem Thai boxban egy férfit.
Igaz nekem fontosabb volt a dohányzás ezért hagytam, hogy az ellenfelem bemenjen a barátnőmmel a Malomba.
Ezek után találtam gofrit.
Odamentem egy idegen lányhoz egy busz megállóban, megkérdeztem szereti a sört, azt mondta nem.
Adni akartam neki gofrit, nem fogadta el.
Azt mondta bizalmatlan idegen emberekkel.
Ezek után jött a gondolat, a lány úgysem ér haza, ergo hazavihetem kerékpárral, ekkorra a lány elment, követni nem akartam.
Később visszamentem egy buszmegállóval arrébb, a lány nem volt ott, biztos futva érte el a buszt.
És azt vettem észre, nem tudok jó döntést meghozni egy pillanat alatt és csak azért nincs barátnőm, mert pl a Thai box ellenfelem barátnőjének nevét nem kérdeztem meg, nem mentem azonnal a lány után, akivel a buszmegállóban találkoztam.
Ez csak 2 eset de még számtalan példát tudok mondani, két hatalmas hibám van és egy harmadik apró.
1.Lassú a gondolkodásom
2.Pillanat alatt eldöntendő helyzetekben, megmakacsolom magam és szándékosan a rosszt választom
Pl cigaretta elszívása a lány helyett
3.Online nem tudok csajozni
Hogyan győztes le a férfit,ha lassú a gondolkodásod?
Szerintem inkább egyszerre száz felé figyelsz.
Röpködnek a szúnyogok száz.
Egyet sem tudsz megfogni csak markolászod a levegőt.
Mire ökölbe szorítod a kezed,már nem szúnyog, hópehely.Az is elolvadt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!