Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, volna kedvetek ismerke...

Lányok, volna kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mivel itt van a lehetőség erre egy anonim oldalon, gondoltam miért ne, egy próbát megér... Tudom, valószínűleg ha gyakran látogatod ezt a kategóriát ez a sokadig ilyen kérdés, de kérlek szánj rám 5 percet!

Rólam:

- Pest megyében lakom - Azon belül Dunaharaszti -környéke-, ha te is a környéken élsz, az előny.

- Zöld szemek, barna haj

- Figyelek a külsőmre, nem hanyagolom el azt.

- Átlagos testalkat, nem elhízott. Odafigyelek az egészségemre, étkezésemre illetve igyekszem jobb fizikumot kialakítani.

- Számomra fontosak az érzelmek egy kapcsolatban, szerintem ha valakivel együtt vagy, az azért van mert szereted, boldoggá teszed. Ha neked nem hasonló céljaid vannak, csak elszeretnéd mondani hogy van valakid, akkor úgy tűnik nem illünk össze.

Érdeklődési kör: Informatika (De nem az, aki reggel leül a gép elé és egésznap játszik, hanem a valós - technikai része. Ha van lehetőségem kimenni a szabadba, akkor nem mondok nemet) Céljaim közé tartozik ezen terület jobb megismerése. Igyekszem jobbá válni, ha valamilyen rossz tulajdonságomon tudok, változtatok. Nem céltalanul bolyongok.

...De igazából ezek semmit sem mondanak, ha elkezdünk beszélgetni úgyis kiderül, hogy egy hullámhosszon mozgunk-e vagy sem.

Elvárások? Mint mindenkinek, vannak.

Ha más érdeklődési köröd van mint neked, szerintem nem gond - Ez ne tartson vissza ha írni szeretnél. 😀

Külső:

- Ezt nem lehet meghatározni, hogy csak fekete haj és ilyen olyan arc. Úgyis kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak vagy sem.

- Testalkatra vékony, de a csontjaidnak azért nem kell kilátszódnia, inkább az "átlagos" testalkat - Nem topmodelleket keresek. Hosszú haj. Ha megfogom az arcod ne legyen "festékes" a kezem. (Érts: Nem az a lényeg, mennyire sminkeled ki magad.) Gyakorlatilag ennyi.

Ne legyél... Hogy is mondjam.. Alacsony inteligenciaszinttel rendelkező ember. Ha nem tudsz egy mondatot helyesen leírni, akkor nem én leszek a jővőbeni kiszemelted. Nem vagyok helyesírás szakértő, valószínűleg én is elírtam néhány szót ebben a kérdésben, de ne olvashatatlanul írj. Nem az a lényeg, hogy hanyas tanuló vagy. Hanem hogy értelmes legyél. Te sem szeretnél egy olyannal együtt lenni, akinek háromszor kell elmagyarázni valamit, igaz? Szerintem valakinek az írása sokat elmond arról, hogy mennyire igényes önmagára.

Komoly kapcsolat - Egyértelmű.

Bárki ülhet a monitor mögött.. Hogy meggyőződhess, hogy nem egy negyven éves pedofil vagyok, és én is meggyőződhessek, hogy nem egy arab emberkereskedő vagy szerintem eleinte beszélgethetünk csak ismeretlenben. A gyakori kérdések felülete nem éppen ilyen célra van kitalálva, ezért szerintem érdemes egy másik platformot választani. Akár anonim módon, például egy nicknevet vagy keresztnevet megadni.

Ugyanez vonatkozik a képekre, nyilván ha téged nem zavar, hogy mutass magadról néhány képet és dobsz egy Instagram kontaktot vagy csak egyszerűen készítesz egy szelfit. - Nem vagyok ellene. De neked sem volna kellemes, ha kiderülne hogy az osztálytársad vagy egy barátod vagyok. Értsd: Először ismerjük meg egymást egy kicsit, ha teljesen más a világnézetünk úgyis lényegtelen.

Szerintem nem az első egy-két beszélgetés a meghatározó, az úgy is a "Mi a neved?" "Milyen napod volt?" kérdéseken alapul általában (Persze próbálom őket elkerülni, mert tudom, hogy unalmas), ha sikerül egy közös témát találnunk akkor ismerjük meg egymást igazán.

Kérlek, hogy ha rám írsz tisztázd a következőket:

- Merre felé laksz? Írhatsz egy, a környékeden lévő nagyobb várost is - Ami nem Budapest, feltéve ha nem ott laksz :D - ez csak azért szükséges, mert egyikünknek sem esne jól, ha kiderülne hogy tökre összeillünk, de hatvan kilóméterre vagyunk egymástól. Persze te már tudod, hogy én Dunaharaszti környékén élek. :)

- Életkor (Ez logikus, hogy miért)

Ennyi, persze ha szeretnéd kifejtheted a jellemedet, mi érdekel stb. Szívesen meghallgatom.

Életkor: Ezt nem szeretném leírni, bizonyos okok miatt. Ha több, mint 16 éves vagy kérlek ne írj.

Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet...

...vagy akkor is ha nem, mindenkinek jár egy második esély 😛

UI: Kérlek ne kommentet írj ha ismerkedni szeretnél, nyugodtan dobj egy privátot :)

Legyen szép napod!

2020. dec. 2. 18:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
~ Azt azért szeretném leszögezni, hogy 16 felett azért nem releváns, ha írsz, mert én is hasonló korban vagyok és érdekes volna, ha egy 22 éves írna. :)
2020. dec. 2. 18:49
 2/14 anonim válasza:
Hát, ha lesz olyan bátor valaki és ezt végigolvassa, segítsen már egy mondatban!
2020. dec. 2. 18:50
 3/14 anonim válasza:
Meglepő, hogy egy 16 éves, vagy az alatti srác, értelmes és összefüggő mondatokban letudja írni a gondolataid, a társkereséshez. Ez mind szép és jó, csak sajnos a te korosztályodban lévő lányok, sőt a 18 éves feletti lányok is, nagyon gyerekesek, kommunikációra alkalmatlanok ismerkedés során. De drukkolok, találjál egy 16 év alatti csajt magadnak.
2020. dec. 2. 19:06
 4/14 anonim válasza:
most akkor 16 éves vagy?
2020. dec. 2. 19:08
 5/14 anonim válasza:
16 éves létedre tényleg elég összetetten írsz. Ritkán találni ilyet. Picit kételkedem hogy 16 körüli vagy...
2020. dec. 2. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#3 Köszi, jól esik :)

#5 Nincs okod rá :D

2020. dec. 2. 19:40
 7/14 anonim válasza:

3#

5#

Ezek alapján csak buta 16 év alattiakkal találkoztatok

2020. dec. 2. 19:47
 8/14 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2020. dec. 3. 09:24
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Fiú
2020. dec. 3. 09:30
 10/14 anonim válasza:
Na egy nap után a lényeg is kiderült. :D
2020. dec. 3. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!