Jártatok már hasonló cipőben?
Légyszi csak akkor írj, ha nem fikázol.
Szóval van egy lány, akinek régebben szerelmet vallottam. Mondanom sem kell, hogy ez egyoldalú volt. A kapcsolatunk nem ronlott meg, de közben összejött egy gyökérrel, aki bele mászott a fv profiljába és letiltott. Ő persze nem akar feloldani miatta. Korábban majdnem napi szinten találkoztunk, volt hogy csak sétáltunk ide-oda. Utána viszont ez egy csapásra abba maradt. Ez már 3 éve történt és annyira beleszerettem, hogy nem tudom elfelejteni. Csomó mindent próbáltam már. Mindig megpróbáltam másra gondolni... állandóan elszomorodok ha pl. meglátok egy szerelmes párt, vagy random meghallok egy szerelmes dalt. Annyit szenvedtem már miatta. Pár hete össtefutottam vele, csak elsuhant mellettem, de halkan köszönt. Amikor megpillantottam azt hittem hogy ki fog esni a szívem a helyéről. És a majd három év alatt szinte szó szerint nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék legalább egyszer rá.
Voltatok már hasonló helyzetben? Ti mit tettetek/tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!