Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ilyen nő vagy? (Részletek alább)

Ilyen nő vagy? (Részletek alább)

Figyelt kérdés

- Van kedved ismerkedni egy 40-es férfival. (A 40 életkor, nem méret.)

- Időd is van a fenti tevékenységre.

- Nincs férjed, barátod, pasid, párod.

- Annyira bátor vagy, hogy ki mersz lépni a virtuális világból. (Nem csak levelezni szeretnék.)

- Magyarországon élsz, lehetőleg a Dunántúlon.

- Két számjegyű a BMI-d.

- Három számjegyű az IQ-d.

Az utolsó feltételt is komolyan gondolom, ezért jelentkezni kizárólag az alábbi műveltségi-logikai feladvány megfejtésével lehetséges.

Hogyan folytatódik a dal? "Háp, háp, háp, jönnek a..."

A) marhák

B) birkák

C) kacsák

D) kommunisták

Van szavazás is, hogy az se csüggedjen, aki nem felel meg a kritériumoknak. Itt arra várom a választ, miért nem felelsz meg.

2020. nov. 29. 10:53
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Ez igen!!!!

Ezt jól megkapta a kérdező.

Azóta, 17 óra óta meg sem mer szólalni.😷

De az is lehet, hogy a rengeteg privire válaszolgat. 🤣

2020. nov. 30. 23:40
 22/28 A kérdező kommentje:
#17.04 Köszönöm, hogy megosztottad velem értékes gondolataidat! :-)
2020. dec. 1. 15:24
 23/28 anonim válasza:
önteltség 100% nálad kérdező
2021. jan. 2. 07:59
 24/28 A kérdező kommentje:
#07.59 Köszönöm az észrevételt, de nem sokat adok olyasvalaki véleményére, aki egy ennyire rövid mondatban is képes három helyesírási hibát összehozni.
2021. jan. 2. 08:56
 25/28 anonim válasza:
:D bingó. 1 hiba sincs abban, amit írtam, ergo azt sem tudod ezeket a szavakat hogyan kell leírni.
2021. jan. 2. 09:03
 26/28 anonim válasza:

Az a baj, hogy szinte mindenki kifigurázta a hírdetőt, pedig gondoljunk csak bele, nagyon sok mindenben igaza van.

1. Sok nő ismerkedni akar úgy hogy ideje az szinte semmi. Ott a munka, esetleg van 2 gyerek, meg a barátnőm, meg a hobbym, és ennyi. Másra már nincs is idő.

2. Sok nő nem akar elválni, mert a család az szent, meg a papi jól keres, de nem jó az ágyban, ezért csak csak jó lenne valami alkalmi kapcsolat, de csak alkalmi.

3. A levelezés. Hát ez az. Nem értem hogy miért akarnak sokan csak levelezgetni, szinte hetekig, hónapokig. Érthetetlen. A normális az lenne, hogy 2-3 levélváltás, aztán tel. szám csere, pár beszélgetés, és ha még mindíg minden stimmel, akkor jöhet a találkozás. Ennyike.

Olyanokról már nem is beszélek, hogy a társkereső oldalon fönn van egy kép, ami 15-20 évvel ezelőtt készült.

Az meg már csak hab a tortán, hogy sokan 15-25 kilókat tagadnak le. Minek? Amikor a

találkánál minden kiderül.

Meg még sorolhatnám, de nincs értelme.

Igazam van kedves kis kérdező.?

Persze ez régi kérdés, lehet hogy te már megtaláltad?

Mindezeket azért tudom, mert ugyanabban a cipőben járok, és van tapasztalat. Csak sajnos én már 54 vagyok, de ugyanaz a szituáció.

Hát röviden ennyi, megbántani és megsérteni senkit sem akartam.

JA. A mondás pedig igaz:

MINDIG ARRA VAN IDŐ, AMIRE AKARJUK HOGY LEGYEN.!

PÁ. BUÉK. 😀😃🍾🍹

2021. jan. 2. 10:28
 27/28 anonim válasza:

Max egyet értek veled!

""fönn van egy kép, ami 15-20 évvel ezelőtt készült....""

picivel idősebb vagyok, és ~40 éves koromban készült képet tettem fel, 40 évesnek titulálva.

Ez az internet átka?? Nem tudom.

Rengeteg levelet kapok, 99 % ban szex. Még videó szex is...

20-és 65 évesek is. :)

Nem győzném anyaggal. anyagiakkal

B.U.É.K.!

2021. jan. 2. 12:05
 28/28 A kérdező kommentje:

#10.28

Nem friss a hirdetés, de sajnos továbbra is aktuális. Amiket írtál, azt hiszem, sokan tapasztaljuk.

2021. jan. 2. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!