Ilyen nő vagy? (Részletek alább)
- Van kedved ismerkedni egy 40-es férfival. (A 40 életkor, nem méret.)
- Időd is van a fenti tevékenységre.
- Nincs férjed, barátod, pasid, párod.
- Annyira bátor vagy, hogy ki mersz lépni a virtuális világból. (Nem csak levelezni szeretnék.)
- Magyarországon élsz, lehetőleg a Dunántúlon.
- Két számjegyű a BMI-d.
- Három számjegyű az IQ-d.
Az utolsó feltételt is komolyan gondolom, ezért jelentkezni kizárólag az alábbi műveltségi-logikai feladvány megfejtésével lehetséges.
Hogyan folytatódik a dal? "Háp, háp, háp, jönnek a..."
A) marhák
B) birkák
C) kacsák
D) kommunisták
Van szavazás is, hogy az se csüggedjen, aki nem felel meg a kritériumoknak. Itt arra várom a választ, miért nem felelsz meg.
Ez igen!!!!
Ezt jól megkapta a kérdező.
Azóta, 17 óra óta meg sem mer szólalni.😷
De az is lehet, hogy a rengeteg privire válaszolgat. 🤣
Az a baj, hogy szinte mindenki kifigurázta a hírdetőt, pedig gondoljunk csak bele, nagyon sok mindenben igaza van.
1. Sok nő ismerkedni akar úgy hogy ideje az szinte semmi. Ott a munka, esetleg van 2 gyerek, meg a barátnőm, meg a hobbym, és ennyi. Másra már nincs is idő.
2. Sok nő nem akar elválni, mert a család az szent, meg a papi jól keres, de nem jó az ágyban, ezért csak csak jó lenne valami alkalmi kapcsolat, de csak alkalmi.
3. A levelezés. Hát ez az. Nem értem hogy miért akarnak sokan csak levelezgetni, szinte hetekig, hónapokig. Érthetetlen. A normális az lenne, hogy 2-3 levélváltás, aztán tel. szám csere, pár beszélgetés, és ha még mindíg minden stimmel, akkor jöhet a találkozás. Ennyike.
Olyanokról már nem is beszélek, hogy a társkereső oldalon fönn van egy kép, ami 15-20 évvel ezelőtt készült.
Az meg már csak hab a tortán, hogy sokan 15-25 kilókat tagadnak le. Minek? Amikor a
találkánál minden kiderül.
Meg még sorolhatnám, de nincs értelme.
Igazam van kedves kis kérdező.?
Persze ez régi kérdés, lehet hogy te már megtaláltad?
Mindezeket azért tudom, mert ugyanabban a cipőben járok, és van tapasztalat. Csak sajnos én már 54 vagyok, de ugyanaz a szituáció.
Hát röviden ennyi, megbántani és megsérteni senkit sem akartam.
JA. A mondás pedig igaz:
MINDIG ARRA VAN IDŐ, AMIRE AKARJUK HOGY LEGYEN.!
PÁ. BUÉK. 😀😃🍾🍹
Max egyet értek veled!
""fönn van egy kép, ami 15-20 évvel ezelőtt készült....""
picivel idősebb vagyok, és ~40 éves koromban készült képet tettem fel, 40 évesnek titulálva.
Ez az internet átka?? Nem tudom.
Rengeteg levelet kapok, 99 % ban szex. Még videó szex is...
20-és 65 évesek is. :)
Nem győzném anyaggal. anyagiakkal
B.U.É.K.!
#10.28
Nem friss a hirdetés, de sajnos továbbra is aktuális. Amiket írtál, azt hiszem, sokan tapasztaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!