Mi jót csináltok?
Hát kenderből vajban kifőzött hatóanyag. Ezt a vajat belesütöd a karácsonyi mézeskalácsba és ellebegsz.
Körülményesebb mint jointot tekerni, de legalább nincs szaga amire odasereglik a fél háztömb "csak egy slukkra"
Remek dolog lehet kedves 11es 😀
Szerintem gondold át, hogy valóban kell-e ez neked az életebe ☺
(No offense)
6 év alatt sokat gondolkoztam rajta mivel valóban sokat spórolhatnék rajta ha abbahagynám. De úgy döntöttem hogy ez a gyógynövény annyit javított az egészségemen fizikailag és mentálisan is, hogy megéri. Más meg piára, cigire és bogyókra költ ennyit. Akkor már inkább ez, nem tesz függővé, nem lehet túladagolni, nem lehet belehalni, megnyugtat, fájdalmat csillapít stb.
Mondjuk Magyarországon sajnos nem legális, ott még mindig az alkohol megy. Szánalmas...
Itt ahol én élek, szerencsére mások a törvények.
Csak a molekula számít, nem az hogy természetes vagy szintetikus anyag.
Az alkoholnak is van nemes tulajdonsága szerintem. A dohány szerinted gyógynövény ha a kender az?
A kender szerintem jóval butább, mint a hallucinogének vagy a szintetikus stimulánsok
Cicáztam, reggeliztem (sorrend fontos! Főnöknő mindég az első! 😅), ránézétem gyakorira, megyek is aludni. 24-ben voltam.
Szép napot és maradék jó hétvégét mindenkinek! 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!