Egy szinesboru barmelyik csajt felbirja szedni?
Figyelt kérdés
En igy vettem eszre. Foleg ha.kicsit ki is van sportolva az osszes magyar csaj oda van erte.2020. nov. 28. 20:05
21/27 anonim válasza:
Ja mert nyaliznak, jobban mint a fehérek, és kevésbé csórók, nameg tény ami tény, tényleg jobban bacnak, mert van mivel. A legtöbb nőnek ez kell, főleg a kordában tartott lefikázottaknak, amíg a férjük / uruk / parancsolójuk a kenyérrevalót keresi. Azok otthon hüvelyöblítést gyakorolnak Mr Elefántormánnyal.
2021. jan. 4. 17:47
22/27 anonim válasza:
A nőkkel az a legnagyobb baj, hogy amikor egymást fikázzák, meg stírölik egymásra irígyek az is aztán a pasiujkra van kivetítve, annak is a pasi issza meg a levét!
2021. jan. 4. 17:48
23/27 anonim válasza:
Egy neonáci csajt talán kevésbé könnyen szed fel egy színesbőrű, bár ki tudja...
2021. jan. 20. 00:32
24/27 anonim válasza:
Sí
2021. jan. 20. 17:59
25/27 anonim válasza:
Van rá esély
2021. jan. 20. 18:21
26/27 anonim válasza:
Van rá esély..
2021. jan. 20. 18:27
27/27 anonim válasza:
Ostoba kérdés, és többségében még annál is ostobább válaszok:D Márcsak azért sincs értelme ennek a kérdésnek, mivel azt feltételezi, hogy minden "színesbőrű" (szerintem értelmetlen ez a kifejezés, ezért raktam idézőjelbe) ugyanolyan, ugyanúgy néz ki, ezáltal minden nő ugyanígy ítéli meg őket:D Akármennyire is hihetetlen, a fekete emberek is sokfélén néznek ki, különbözően egymástól. Vannak közöttük is alacsonyak, magasak, kövérek, soványak, ápoltak, ápolatlanok stb. Messze nem minden fekete férfi néz ki úgy mint egy adonisz:D. Az arcberendezésük és a fejformájuk is különbözik személyről személyre, így valaki nézhet ki egyesek szemében jóképűen, míg mások meg lehetnek előnytelen arccal megáldva, pont mint a fehérek esetében. Senki nem amiatt lesz vonzó mert fekete a bőrszíne, hanem azért, mert az egyéb fizikai adottságaik előnyösek. Ugyanígy a fehéreknél is, akinek előnyös arca és testalka van az is megkaphat szinte bármilyen nőt. Ellenben például egy túlsúlyos és szemüveges fekete férfi nem hinném, hogy túl sok nő kedvence lenne:D Ez nem bőrszíntől függ, minden rasszban vannak vonzó és kevésbé vonzó külsejű emberek, nők és férfiak körében egyaránt. Túlságosan egyszerűen gondolkodik a kérdező és sok itteni válaszoló, sokkal komplikáltabb azért ennél a világ. Azt meg már meg sem említem, hogy az is szubjektív, hogy ki mit tart vonzónak...
2021. febr. 9. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!