Első randi covid idején?
Figyelt kérdés
Mint azt a cím is sugallja, a kérdésem azzal lenne kapcsolatos, hogy a mostani covid-19 miatti szigorítások mellett, hogyan lehet összehozni egy minőségi első randit? A szituációt tovább bonyolítja, hogy a hölggyel még nincs egy hete se, hogy ismerkedek, de péntekre beszéltük meg a találkozót (tehát nem tudok róla túl sokat). Mit tudtok javasolni?2020. nov. 26. 16:07
1/13 anonim válasza:
szerintem online randit tudsz csak kezdeni.
2020. nov. 26. 16:13
2/13 anonim válasza:
Mivel van ez a mizéria meg kijárási tilalom,így az adódik hogy vagy meghívod őt magadhoz, vagy úgy intézed hogy este 20:00 ig valamelyik kávézóba hivod meg... utána úgyis alakul minden a maga módján!
2020. nov. 26. 16:35
3/13 anonim válasza:
Hát nézd. Kerva hideg van. Éttermek-bárok zárva. Én itt elakadtam, hogy mégis hova a bánatba lehetne menni... o.O
2020. nov. 26. 16:41
4/13 anonim válasza:
Ahogy mondod befagy a hátsó ok 😂Azért írtam hogy magadhoz,vagy ő hozzá,ha nem jó akkor ha van autód akkor ott,tudom primitív de ebben a helyzetben még az is jobb mint a semmi főleg fűtés miatt...
2020. nov. 26. 16:50
5/13 anonim válasza:
Egy kellemes séta valami szép, csendes környéken.
2020. nov. 26. 17:44
6/13 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy autós randi... de valahogy az elég nívótlannak tűnik 😅. Mivel a legtöbb vendéglátó egység (így szinte minden kávézó) zárva van, ezért azt mondták nekem, hogy egy "drive-through"-ba vigyem, de az valahogy még rosszabbnak tűnik, mint egy sima autós randi.. erről mi a véleményetek?
2020. nov. 26. 17:45
7/13 anonim válasza:
Az autós randit is ki lehet hozni úgy hogy hangulatos és jó legyen.Attól hogy nívótlanabb nem jelenti hogy rossz is.Ugyanis egy kellemes halk zene mellett lehet nyugodtan beszélgetni,ha pedig enni és inni is szeretnétek akkor rendeltek és kiviszik a megadott címre,ha van ilyen lehetőség ... #4 voltam
2020. nov. 26. 17:51
8/13 anonim válasza:
Teams-en tartsátok meg.
2020. nov. 26. 19:51
9/13 anonim válasza:
Vidd el kirándulni.
Annyira nincs rossz idő hozzá, csak megfelelően fel kell öltözni.
Közben kiválóan lehet beszélgetni.
2020. nov. 26. 22:19
10/13 anonim válasza:
Mi túrázni mentünk.
2020. nov. 26. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!