30 és 40 közötti hölgyek szóba állnak fiatalabb férfiakkal?
23 éves vagyok, 184 centi magas, 79 kiló, szőkésbarnás hajú, kék szemű, sportos alkatú.
Foglalkozásomból adódóan rendelkezek szabadidővel (e.v. vagyok) és nekem a távolság sem okoz gondot, de legfőképp Bács és Pest megye a mozgásterem.
Hobbim a sportolás, labdarúgás, sportfogadás, könyvolvasás, főzni nem tudok, de épp tanulom, mert unom már az éttermi ételeket. :)
"30 és 40 közötti hölgyek szóba állnak fiatalabb férfiakkal?"
Tehát a 30 körüli nők azok már "öregek". Értem.
"Tehát a 30 körüli nők azok már "öregek". Értem."
Ezt egy nő írta? Ők szokták direkt félreértelmezi a szöveget úgy, hogy magukat bánthassák vele.
Nekem volt egy 30 éves barátnőm, 20 vagyok.
Régi barátom szülei házasok, az anya 7 évvel idősebb mint az apuka.
Ne más tapasztalataiból ítélkezz, hanem saját magad add meg a kérdésedre a kritikus választ. Milyen az emberek ízlései? Sokszínű. Habár a nő, akivel én voltam, elején szintúgy gátlásos volt a korom miatt, pedig nagyon jól esett neki a közeledésem. Aztán elengedte magát, és viszonozta az érzéseimet. Szóval ha valaki kedvel, jó vagy neki, és az illető "normális", akkor neki sem fog számítani, hisz jól érzi magát veled. Az érzelmek számítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!