Lányok/fiúk. Őszintén, ti szoktatok ismerkedésnél “kamuzni”? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Pl ilyenekben: hány partneretek volt eddig, voltak-e egyéjszakások, miért szakítottatok az exszel. Vagy bármi apróságban2020. nov. 16. 20:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem egy normális kapcsolatban ilyen kérdésekre nem firtatja a választ a másik. Ha mégis, akkor én azt mondanám, ha nem akarok válaszolni, hogy semmi köze hozzá, de nem hazudnék semmiképpen.
2020. nov. 16. 20:19
2/9 anonim válasza:
Megy a sikertelenségem kamuzás nélkül is ebben a témakörben...
2020. nov. 16. 20:34
3/9 anonim válasza:
Ezekben a kérdésekben nem kamuznék, de biztosan van olyan, amiben szépítenék a válaszon. Főleg egy kapcsolat elején mindenki szereti a legjobb arcát mutatni, egy kis vetítés szerintem mindenkinél becsúszik.
2020. nov. 16. 20:50
4/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy előbb-utóbb úgyis kiderül.. Akkor meg minek hazudni, füllenteni?
2020. nov. 16. 20:50
5/9 anonim válasza:
Nem éri meg. Amúgy sem néznek sokba.
2020. nov. 16. 21:10
6/9 anonim válasza:
Csak akkor ha a másik fél már nagyon kellemetlen vagy nem vágyom komoly dolgokra vele
Máskülönben nem éri meg
Őszintén szólva én rendben vagyok azzal ha a párom valamiről nagyon nem szeretne beszélni és én is ugyanezt várom el
Ha nem kapom meg akkor nem nekem való és legalább dobbanthatok
2020. nov. 16. 21:53
7/9 Gymnospermatophyta válasza:
Nem. Minek? Egyébként is szeretek őszinte lenni.
2020. nov. 17. 01:05
8/9 anonim válasza:
Amíg szűz voltam, addig kitaláltam fiktív kapcsolatokat a múltamban. Illetve nem mondom meg, hogy milyen későn veszítettem el.
2020. nov. 17. 07:54
9/9 anonim válasza:
" Ha igen, miért?" semmi nem legitimálja ezeket a hazugságokat.igy a miért kérdés is értelmetlen
2020. nov. 17. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!