Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sugar Mommyt hol és hogyan...

Sugar Mommyt hol és hogyan találhatnék? 27F

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 08:40
1 2
 11/20 anonim válasza:
Papi nem jó?
2020. nov. 16. 19:42
 12/20 anonim válasza:

Megoldás:

Puncs.hu

Én ott találtam 2 állandó SM-t, és több páralkalmast.

Ami fontos, hogy válogass nyugodtan, ne fogadd el bárki/mindenki ajánlatát, csak akivel a képek és adatlap alapján "természetes"/ismerősön keresztüli megismerkedés esetén is töltenél időt!

Illetve nem árt, ha csináltatsz pár profi studiofotót, és nem bömbisszelfit dobsz fel.

Ha van kérdésed, írj itt nyugodtan (privátra nem válaszolok), válaszolni fogok!

2020. nov. 16. 21:13
 13/20 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen paraméterekkel és életkorral találtad ez a 2 állandót és több páralkalmast?
2020. nov. 17. 07:59
 14/20 anonim válasza:

#12:

A korom teljesen mindegy, valamint nem is releváns (a puncs.hu-n is, 1930-as születési évet írtam be, csak egy SM tudja a valódi korom).

A lényeg, hogy mennyinek nézel ki, illetve tudsz-e annak megfelelően viselkedni.

A 20-as éveimben járok, legyen ennyi elegendő!

Mit értesz paramétereknek? Van egy sejtésem, hogy a külsőre gondolsz, leírom a nagy részét:

171-175 magas (régen mértem pontosan, de valahol itt)

85kg (ez változó, de a 80-90 közöttit azért tartom)

átlagos testalkat (nem vagy sem izmos, sem sovány, sem kövér; valahol a "még épphogy fitt" részen vagyok)

Átlagos arc (nincsenek Bradley Cooper szemeim, sem Brad Pitt arcom, de azért nem vagyok egy KimmoKM sem)

2020. nov. 17. 08:17
 15/20 anonim válasza:

Leírtam, hogy privátban nem írogatok, úgyhogy:

#netuddmeg21:

"Szia te milyen külsővel találtál ott valakit?"

-A fentebbi válaszban láthatod rá a választ. Értelemszerűen itt nem fogok képet kirakni, vagy pontosan leírni magam.

"És kajak pénzért szexelsz vele vagy mi?"

-Nem. Akkor férfiprosti/hímringyó lennék, nem SugarBoy.

Kifejezetten kevés alkalommal van szex.

--

Rengetegen ezt félreértik. Igen, vannak lányok, akik azt hangoztatják, hogy "persze, ad egy kis pénzt a SugarDaddy-m, ha lefekszem vele". Nem. Akkor az nem SugarDaddy, hanem szimpla kuncsaft.

A SugarShip-nek megvan a definíciója, a megfelelő főmondatokkal.

Attól, hogy vannak, akik SS-nek titulálják a kapcsolataikat, hogy ezzel ámítsák magukat, miszerint ők nem r*bancok/prostik, de attól még azok, és nem SugarBaby-k/SugarBoy-ok!

A SugarShip-ek lényege és aranyszabálya:

A SugarMommy/SugarDaddy NEM pénzbeli juttatást ad, a SugarBaby/SugarBoy részéről nyújtott NEM szexuális társasági szolgáltatásért!

2020. nov. 17. 12:51
 16/20 anonim válasza:
Én csak kiváncsi voltam.a nevemet meg nem kéne kiirni ide.én amugy se amiatt használnám az oldalt hanem szimpla ismerkedésre.
2020. nov. 17. 14:55
 17/20 anonim válasza:

#16:

1. Ha nem akartad, hogy kiírjam a neved, akkor meg kellett volna érteni első olvasásra amit leírtam, hogy nem válaszolok privátban!

2. Akkor ne használd! Nem arra való! Sem rib*nc-/hímringyó hirdetésre, sem szimpla ismerkedésre/barátkozásra/társkeresésre!

2020. nov. 17. 15:10
 18/20 anonim válasza:
Ennyire áfürdetni meg pelenkát akarsz cserélni? Szánalmas 🙂
2020. nov. 20. 05:26
 19/20 anonim válasza:

"171-175 magas (régen mértem pontosan, de valahol itt)

85kg (ez változó, de a 80-90 közöttit azért tartom)

átlagos testalkat, átlagos arc"

Akkor miért téged választana, mondjuk egy Pumped Gabo külsejű egyeddel szemben?

2020. nov. 20. 06:36
 20/20 anonim válasza:

#19:

Mert egy Pumped Gabo külsejű, 2-számjegyű IQ-val rendelkező, hegyomlás méretű gigaparaszt nem kompatibilis a környezetével és az Ő adottságaival.

Szerinted egy Pumped Gabo-val egyenértékű valami, vállalható lenne egy elegáns(a hangyúly ezen van) vállalati partin, ahol esetleg egyedül kéne hagyni a marketing, hr, pr osztály dolgozóival, netán a részvényesekkel, ahol tudnia KELL érdemben beszélgetnie velük, anélkül hogy lejáratná magát vagy a SM-t?

2020. dec. 3. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!