Hol/Hogyan találhatnék üzlettársat?
Mivel a vállalkozáshoz tőke(nem csak pénz), pl. egy jó közgazdász is kell.
Elmondod mit szeretnél és Ők megvalósítják. Olyat vegyél fel akinek van kapcsolatrendszere azon a területen amivel szeretnél foglalkozni.
Jól meg kell őket fizetni, így ha tud valami lehetőséget a vállalkozásod számára biztosan kihasználja.
Elvégre neki is érdeke, hogy jól menjen a bolt.
Mint írtam, felveszel egy alkalmazottat.
Felteszed álláskereső oldalakra a hirdetésed.
Mibe szeretnél fogni? "Befektető"-t mindig lehet találni egy jó üzleti modelre.
PL egy céget managelni nem nagy dolog meg tárgyalni, de legnagyobb kérdés mindig az hogy mivel foglalkozik a cég amiből meg tud élni.
Fura...itt nem árulod el, de interjuztatni szeretnél ahol kénytelen vagy elmondani miről van szó. Véleményem szerint ilyen kaliberű segítség amire szükséged van nem szerezhető "allasinterjuval". Ha fel is veszel valakit nem fog működni,mert aki ilyet tud az csinálja magának.
Akinek pénze van es/vagy kapcsolatai annak nem Te fogsz diktálni. :)
Mint mondtam egy céget elvinni es tárgyalni dolgokról nem olyan nagy probléma ha valaki ezzel foglalkozik. Engem érdekelhet mibe szeretnél fogni meg segítek is ha tudok (ingyen), de kizárt hogy előtte meg interjúra is menjek. :D
Ha jól értelmezem soraidat, se tudásod, se pénzed, se kiállásod nincsen, de még ötleted sem igazán...
A bukás borítékolható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!