Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol/Hogyan találhatnék üzlettá...

Hol/Hogyan találhatnék üzlettársat?

Figyelt kérdés
Mérnök vagyok, városban élek. Saját vállalkozásba kezdenék, de itt jön a bibi. Introvertált vagyok, nincsen kapcsolati rendszerem, nem tudom eladni magam. Olyan megbízható társat keresek aki beszáll a dologba, vinné a pénzügyi és marketing részt (tárgyal, ért a dolgok menetéhez stb.). Hol kellene hirdetnem magam? OLX? Az nagyon személytelen. Nincs valami kezdő vállalkozok szervezete vagy hasonló?
2014. dec. 27. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Vegyél fel rá egy alkalmazottat!
2014. dec. 27. 17:38
 2/13 Lacus88 válasza:

Mivel a vállalkozáshoz tőke(nem csak pénz), pl. egy jó közgazdász is kell.

Elmondod mit szeretnél és Ők megvalósítják. Olyat vegyél fel akinek van kapcsolatrendszere azon a területen amivel szeretnél foglalkozni.

Jól meg kell őket fizetni, így ha tud valami lehetőséget a vállalkozásod számára biztosan kihasználja.

Elvégre neki is érdeke, hogy jól menjen a bolt.

2014. dec. 27. 17:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Kérdésem továbbra is hogy mi módon találhatnám meg a megfelelő embert?
2014. dec. 27. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Mint írtam, felveszel egy alkalmazottat.

Felteszed álláskereső oldalakra a hirdetésed.

2014. dec. 27. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Mibe szeretnél fogni? "Befektető"-t mindig lehet találni egy jó üzleti modelre.

PL egy céget managelni nem nagy dolog meg tárgyalni, de legnagyobb kérdés mindig az hogy mivel foglalkozik a cég amiből meg tud élni.

2014. dec. 27. 18:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy én válogathassak mittudomén egy "ügynökségen" a jelöltek között. Hirdetni magam nem szeretném. Mérnöki szolgáltatást szeretnék, többet nem árulhatok el:)
2014. dec. 27. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Fura...itt nem árulod el, de interjuztatni szeretnél ahol kénytelen vagy elmondani miről van szó. Véleményem szerint ilyen kaliberű segítség amire szükséged van nem szerezhető "allasinterjuval". Ha fel is veszel valakit nem fog működni,mert aki ilyet tud az csinálja magának.

Akinek pénze van es/vagy kapcsolatai annak nem Te fogsz diktálni. :)

Mint mondtam egy céget elvinni es tárgyalni dolgokról nem olyan nagy probléma ha valaki ezzel foglalkozik. Engem érdekelhet mibe szeretnél fogni meg segítek is ha tudok (ingyen), de kizárt hogy előtte meg interjúra is menjek. :D

2014. dec. 27. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem soraidat, se tudásod, se pénzed, se kiállásod nincsen, de még ötleted sem igazán...

A bukás borítékolható!

2014. dec. 27. 20:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Zöldenergiával szeretnék foglalkozni. Csak az a probléma hogy a természet törvényei között kiigazodom de a társadalmiak között nem igazán (vagy most még nem igazán).
2014. dec. 27. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Zöldenergia?? Van egy-két lehetőség rá, de csak inkább külföldön, régebben kerestem rá szakembert csak hát nem itt.
2014. dec. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!