20 éves fiú vagyok, még sosem csókoltam meg lányt, még egy szájra puszit sem adtam, és már nagyon szeretnék, van itt olyan lány aki kipróbálná velem, vagy hasonlóan kíváncsi?
Figyelt kérdés
Persze nem ismeretlenül, előtte beszélgetnénk és csak akkor ha úgy érezzük hogy mindkettőnknek oké.2020. nov. 13. 15:26
11/14 anonim válasza:
Első csókom biztos nem egy random emberrel lenne.
2020. nov. 13. 18:19
12/14 anonim válasza:
Ha megismered már nem random. Mielőtt megismernéd még mindenki random, nem tudod, mit dob a gép. Észlény.
2020. nov. 13. 18:25
13/14 anonim válasza:
Hát azért az elsőt ne random emberrel azért xd
2020. nov. 13. 22:38
14/14 anonim válasza:
Pontosan úgy érzek, mint te, csak én már eldöntöttem, hogy inkább megvárom, hogy legyen barátom, meg szerelmes legyek. Ha még éveket kell várnom, akkor éveket fogok várni.
Sok sikert!
17/l
2021. jan. 11. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!