Hogyan kezeljem a kolléganőt aki húzza az agyam?
Várjunk!
Tehát van egy kolléganőm aki foglalt és incselkedik velem. Részemről le tudtam zárni az ügyet, tudok tőle dolgozni, nem zavar. (Persze ha rámmászik akkor nem mondok nem-et :D )
Plusz van egy masik hölgy aki nem a m.helyen van és szimpatizálunk.. Ő egy egész másfajta nő. Visszafogottabb.
De persze ezek mellett is azt gondolom, hogy egy egyedülálló nővel kéne kezdenem, csakhát olyan nem nagyon akar jönni.
Nem tudom, csak amiket meséltél kb. ez a film jutott eszembe. :) Azt mondják jó volt, csak hát bizonyos részeket én nem tudnék megnézni, de vicces ahogy a kémet követi a volt exbarátnője, és a barátnője, és egy másik ügynök, akivel az exbarátnő jön össze.
Kb. ez a tetszik a csaja a kicsodának és a másik csaja a kicsodának, én meg alkottam belőle egy regény ötletet, ne hari. :) Csak hát az is elgondolkodtató, hogy már a második nőnél tartasz cirka rövid időn belül.
Persze nem találsz független nőt, mert most nem nyittad még ki a szemed, és kényelmesebb a közelbe lévő nőknél próbálkozni, vagy hagyni magad, akik igazándiból foglaltak, ezért írtam hogy nem mindegy hogy landol az a kávé vagy a csokoládé.
Én itt mondom hogy majd koccansz egy nővel, én meg ma már koccantam a csokoládé doboz polccal a boltban :D, nem kéne megszólalnom, nem lett semmi baja, és szerencsére minden a helyén maradt, én meg vánszorogtam a havi termékekkel a pénztárhoz, ami kb. 15 kg, szerencsére a polc nem vette rossz néven, nagyon udvarias volt. :D
Viccet félre téve, szerintem azért próbálj nyitott szemmel járni! És ha teheted ne kezdj foglalt nőkkel. De csak jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!