Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan kezeljem a kolléganőt...

Hogyan kezeljem a kolléganőt aki húzza az agyam?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam akibe szerelmes lettem. Meg is mondta, hogy kedvel engem és élvezi, hogy incselkedünk az irodában. Persze ő foglalt. Család anya. Viszont én meg megőrülök érte. Már mondtam neki, hogy akarom őt... és valószínű alkalomadtán lehetne is valami köztünk.Itt ül és olyan nekem mint a drog. 36F
2020. nov. 10. 09:53
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
De az is lehet, hogy mikor kikéred az italt akkor koccansz egy harmadik nővel, csak ennek meg az lesz a hátránya, hogy utána meg a féltékeny bár okuk nincsen rá kolléganőidtől kell majd menekítened a új hölgyeményt, ha így folytatnád tovább. De ne legyen igazam! És akkor te menekülsz a pasijaik elől, és közbe meg menekíted a koccanós függetlent, akit választanál majd inkább. Tiszta akció film.
2020. nov. 12. 13:00
 32/36 anonim válasza:
Meg kéne nézni a kém aki dobott engem filmet. :D
2020. nov. 12. 13:01
 33/36 A kérdező kommentje:

Várjunk!

Tehát van egy kolléganőm aki foglalt és incselkedik velem. Részemről le tudtam zárni az ügyet, tudok tőle dolgozni, nem zavar. (Persze ha rámmászik akkor nem mondok nem-et :D )

Plusz van egy masik hölgy aki nem a m.helyen van és szimpatizálunk.. Ő egy egész másfajta nő. Visszafogottabb.

De persze ezek mellett is azt gondolom, hogy egy egyedülálló nővel kéne kezdenem, csakhát olyan nem nagyon akar jönni.

2020. nov. 12. 14:17
 34/36 A kérdező kommentje:
Jó film a Kém aki dobott engem?
2020. nov. 12. 14:18
 35/36 anonim válasza:

Nem tudom, csak amiket meséltél kb. ez a film jutott eszembe. :) Azt mondják jó volt, csak hát bizonyos részeket én nem tudnék megnézni, de vicces ahogy a kémet követi a volt exbarátnője, és a barátnője, és egy másik ügynök, akivel az exbarátnő jön össze.

Kb. ez a tetszik a csaja a kicsodának és a másik csaja a kicsodának, én meg alkottam belőle egy regény ötletet, ne hari. :) Csak hát az is elgondolkodtató, hogy már a második nőnél tartasz cirka rövid időn belül.

Persze nem találsz független nőt, mert most nem nyittad még ki a szemed, és kényelmesebb a közelbe lévő nőknél próbálkozni, vagy hagyni magad, akik igazándiból foglaltak, ezért írtam hogy nem mindegy hogy landol az a kávé vagy a csokoládé.

Én itt mondom hogy majd koccansz egy nővel, én meg ma már koccantam a csokoládé doboz polccal a boltban :D, nem kéne megszólalnom, nem lett semmi baja, és szerencsére minden a helyén maradt, én meg vánszorogtam a havi termékekkel a pénztárhoz, ami kb. 15 kg, szerencsére a polc nem vette rossz néven, nagyon udvarias volt. :D

Viccet félre téve, szerintem azért próbálj nyitott szemmel járni! És ha teheted ne kezdj foglalt nőkkel. De csak jó tanács.

2020. nov. 12. 15:03
 36/36 anonim válasza:
Én most inkább a 12 gift of Christmas filmet akarom megnézni, 12 karácsonyi ajándék című film, csak eszembe jutott ez a kém aki dobott engem. :D
2020. nov. 12. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!