Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan kezeljem a kolléganőt...

Hogyan kezeljem a kolléganőt aki húzza az agyam?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam akibe szerelmes lettem. Meg is mondta, hogy kedvel engem és élvezi, hogy incselkedünk az irodában. Persze ő foglalt. Család anya. Viszont én meg megőrülök érte. Már mondtam neki, hogy akarom őt... és valószínű alkalomadtán lehetne is valami köztünk.Itt ül és olyan nekem mint a drog. 36F
2020. nov. 10. 09:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Lezártam a dolgot. Nagyon őszintén elmondtam neki, hogy nekem nincs sem kedvem sem időm szórakozni. Vagy komolyan csináljuk vagy sehogy. Ki is derült, hogy ő nem akarja otthagyni a jelenlegi kapcsolatát és felbomlasztani a családját. Csak szórakozás neki ez.... Szóval vége.
2020. nov. 11. 13:56
 22/36 anonim válasza:
#21: Sajnálom, de legalább tisztázódott. Nagyon bátor dolog volt, amit tettél, ő meg szégyellheti magát. Amúgy nem vesztettél sokat, mert ha otthagyta volna a családját, akkor jó eséllyel téged is otthagyott volna idővel. Aki a férje és a gyerekei mellett ezt csinálja, az olyan ember is. Neked legalább volt eszed és bátorságod, és jól tudom, hogy ez milyen nehéz helyzet, de jobb lesz így, hidd el.
2020. nov. 11. 14:15
 23/36 anonim válasza:

Nem akarja ő felbomlasztani a családját, csak egy diszkrét, külsőre vonzó pasast keres szexpartnernek heti egy-két alkalomra. De a sok agyalós szöveged, nulla érintésed alapján már rég eldöntötte, hogy nem te vagy az, akit keres.

44F

2020. nov. 11. 14:38
 24/36 A kérdező kommentje:

Valójában mikor a cégünkhöz jött már éreztem, hogy távolságot kell tartanom. Volt mar tapasztalatom hasonló nőkkel. Persze amiért levegőnek néztem ő annál inkább elkezdett engem megkörnyékezni. Nem ítélem el őt, mert valószínű neki sem könnyű a dolga.

De az utolsó kommentelő (44F) talán jól mondja, ez a nő egy laza szexpartnert keres. Talán olyan valakivel működhetne aki szintén házas már, de nem velem.

2020. nov. 11. 15:45
 25/36 anonim válasza:
Csak szeretnéd..
2020. nov. 11. 19:21
 26/36 anonim válasza:
Jó lezártad az egyiket. És mi van a másik foglalt nővel?
2020. nov. 12. 11:03
 27/36 A kérdező kommentje:
Vele chat-elek. Jól esik valakivel irogatni. Néha találkozunk üzleti ügyben és megbeszéltük, hogy majd valamikor iszunk egyet ha vége lesz a karanténnak. :D
2020. nov. 12. 12:09
 28/36 anonim válasza:
Megvanmá?
2020. nov. 12. 12:11
 29/36 anonim válasza:
Na akkor tulajdonképen nem tudom mit akarsz, ha a másikat meg nem zártad le.
2020. nov. 12. 12:49
 30/36 anonim válasza:

Csak nehogy ez esetben az ital a párja keze által landoljon rajtad.

Inkább keress egy függetlent, de ez csak jó tanács. A te szabad választási jogod.

2020. nov. 12. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!