Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25 éves egyedülálló lány...

25 éves egyedülálló lány vagyok, Pesttõl nem messze. Van itt olyan normális férfi, Pestrõl vagy környékéről, akinek lenne kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés
Rendszerető, igényes, intelligens, házias lány vagyok. Egy kisebb faluból származom. Nem igazán szeretem a nagy társaságokat, inkább csendesebb típusú vagyok. 170 cm magasság, 65 kg (körte alak). Nagyjából ennyi rólam. Ha felkeltettem valaki érdeklődését, akkor szívesen várok választ, vagy privát üzenetet esetleg. Én egy komoly, tartós kapcsolatot szeretnék (semmi esély kalandra, vagy hasonló dolgokra!!!). Olyan férfit keresek, akivel ki tudjuk egészíteni egymást, meg tudunk beszélni bármit, és mindkét fél kölcsönösen tiszteli, szereti egymást. Sajnos az eddigi kapcsolataim nem voltak túl jók. Talán kissé elkeseredett lépés itt próbálkozni, de ki tudja, mit hoz az élet. :)
2020. nov. 7. 21:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
#10: már valószínűleg elárasztotta levelekkel 20 eltérő nyomulós perverz pasi és elment a kedve az egésztől.
2020. nov. 8. 13:28
 12/15 anonim válasza:

Ezen az oldalon egyetlen nő sem válaszol az üzenetekre.

Mióta létezik ismerkedés kategória, azóta nem lehet itt ismerkedni.

2020. nov. 8. 14:23
 13/15 anonim válasza:
Nekem sem írt vissza.
2020. nov. 8. 15:32
 14/15 anonim válasza:
Nyugi, biztosan csak foglalt a keze (is), vagy csak 21:50-től 21:51-ig tartott a lelkesedése.
2020. nov. 8. 15:52
 15/15 anonim válasza:
Autós pasit keres, golddigger.
2020. nov. 9. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!