Facebook dating? Ez mi? Miért van ez?
"15 ös és akkor ezek alapján nincs is normális nő.baromi jó és sok igazságtartalma lehet"
Nem írtam ilyet. Ami az én válaszomból következik (köszönöm hogy kemény 1 perc 40 másodpercet rászántál végül) az annyi, hogy rettenetesen kevés csaj van 18-30 közt aki fogékony lenne bármilyen normális nyitásra egy online társkeresőn.
Még külön gondolatjelet is szántam ennek a kevéske lánynak, őket kb 20%-ra teszem az összes online társkeresőt használó lányból (olvasd el akkor újra, hátra túl sok volt egyszerre a leírt szó és nem értetted mit írtam).
Pusztán a buta sötét troll fejed fordítja ezt úgy, hogy azt mondtam volna "nincsenek normális nők".
Eleve mi a francot jelent az hogy "normális"?
Amiből a legtöbb van az a normális?
Mert szerintem pont hogy az a nem-normális. Vagy mihez képest normális? A legtöbbek szemében nyilván én sem vagyok normális (pl. azért mert online céltalan vitákba megyek bele, és jól felépített hosszas válaszokat adok ingyen csak úgy).
Szóval röviden: ne szalmabábozz. Nem írtam olyat hogy nincsenek normális nők. Konkrétan nem is a normálisságról meg nem-normálisságról írtam, hanem arról hogy a nők mekkora része gondolja egyáltalán komolyan az online ismerkedést, és a többiek milyen okkal vannak fenn mégis.
De ha már rákérdeztél: Vannak normális nők, csak brutál kevesen, mint ahogy pasikból is brutál kevés a normális.
Ismét visszatérünk oda, hogy mit is nevezünk annak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!