Nati883 kérdése:
Hogyan tudnék gyorsan párt (fiút) találni magam mellé? Vagyis mi jön be a fiúknak? Légydzi csak tuti módszereket irjatok!!! Köszii!
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 15:52
31/32 anonim válasza:
Kedves 30-as komment. Onnan tudom, hogy nekem is golyóim meg hímvesszőm van a két lábam között. Van egy nőm, aki tisztel, törődik velem, és tud sütni-főzni. Elégedett vagyok a golyóimmal, a hímvesszőmmel, és a nőmmel is.
Nem bántam meg, hogy őt választottam.
De hallgass nyugodtan azokra a szerencsétlen kis kanos mókusokra akik előttem minden baromságot összehordtak. Sok szerencsét!
Üdvözöl tisztelettel: Mr. 29-es
2021. márc. 21. 17:04
32/32 anonim válasza:
Tud főzni, tiszteli és törődik vele? Így kellene párt találnia? Mégis hogy? Odamegy egy sráchoz és bemutatkozik, hogy "szia, tudok főzni, meg amúgy tökre tisztellek, nem lennél a pasim?", vagy mi? Nem akartalak megbántani, de ez a 'nesze semmi, fogd meg jól' kategória. Az elégedett golyóidra meg a hímvessződre pedig nem hiszem hogy sokan kíváncsiak voltak.. És még ezután nevezel másokat kanos mókusoknak?? xd
2021. márc. 22. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!