Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Na akkor most hogy?

Na akkor most hogy?

Figyelt kérdés
Nagyon nem értek az emberi kapcsolatokhoz, régebben mondták hogy tanuljak filmekből és a többi és a többi. Én csak annyit szűrtem le ezekből hogy egymásrs néznek, beszélgetnek, szerelmi vallomás és dráma vaéamo pitiáner dolog miatt, maj csókjelenet és jön a szex. Sorolhatnám még. Soha nem volt kapcsolatom, azt sem tudom hogy kell kezdeményezni. Na jó volt 12 évesen valami gyerekszerelem de csak szivatba voltam meg 19 évesen valami kavarás féle de visszament az előzőhöz szó nélkül, ghostlingolt vagy mi ezért qvának hívtam és megutált. Nem tudom már kinek mi imponál meg mi jár a fejében. 20f
2020. okt. 24. 13:52
 1/3 A kérdező kommentje:
A helyesírás azért ilyen mert telefonról írtam.
2020. okt. 24. 13:56
 2/3 anonim válasza:
meik városból vagy?
2020. okt. 24. 15:45
 3/3 anonim válasza:

Van olyan város, hogy meik??

Csak légy önmagad, beszéld ki az érzéseidet és gondolataidat nyíltan. S többi jön magától.

2020. okt. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!