Rám talál az igaz szerelem egy szerelemre vágyó hölgy személyében?
Erre vágyom én! Az igaz szerelemre! Ahogy kézen fogva sétálunk a gyönyörű naplementében a Balaton partján. Ahogy szerelmes pillantásod tüzében elveszve keresem önmagam! Ha rám nézel, ha hozzám érsz, ha megsimogatsz, megszűnik a világ számomra! Nem tudom, mi történik velem! Egy különös érzés keríti hatalmába a szívemet, és nem tudok neki parancsolni!
Ha nem vagy velem, olyankor úgy érzem magam, mintha a Nap egy sugara lennék, mely soha nem éri el a Földet!
Tudom, hogy egymásé leszünk! Dalban fogom kifejezni irántad érzett határtalan szerelmemet!
Jöjj hát! Nem csak egy szerelem vagy számomra, hanem az életem történetének utolsó fejezete!
Ez nagyon szép lett!
Bár nekem jutott volna eszembe így kérdést kiírni! :(
Remélem minél hamarabb megtalálod a hölgyedet!
Az első hozzászólón én is majdnem bepisiltem... 😅
Köszönöm válaszod 2 - es! Kívánom, hogy találd meg azt a kincset, amit sosem fogsz elveszíteni, mert örökké a tiéd lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!