Hogyan érjem el hogy alakuljanak a dolgok?
Figyelt kérdés
Érdekel egy srác, akivel nagyon hasonló a világnézetünk. Nem sokszor találkoztunk, de utána mindig írt hogy jól érezte magát, viszont a jó éjszakát után sosem beszélgettünk online többet. Volt hogy kértem tőle segítséget, ő maga ajánlotta fel hogy találkozzunk ahol nagyon jót beszélgettünk. Utána érdeklődött hogy mi a helyzet a dologgal amivel kapcsolatban segített, de azóta sem dumálunk. Alapjába véve nagyon alázatos és kedves, ez miatt nem vagyok meggyőződve hogy nem csak udvarias. Szeretném ha valami alakulna, de nem akarok nyomulni. Tipp?2020. okt. 21. 23:43
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy most neked kellene valamiféle jelet adnod, és mondjuk elhívni őt valahová. Talán csak a te visszajelzéseidre vár. Egyébként abszolút nem nyomulás, ha az értésére adod, hogy te is szeretsz vele lenni, és hogy örülnél, ha akár több is lehetne ebből.
2020. okt. 22. 09:41
2/2 A kérdező kommentje:
volt hogy én kerestem, de chaten nehezebb beszélgetni mint élőben, mert eléggé komoly beszélgetéseink vannak. Sajnos ritkán találkozom vele
2020. okt. 22. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!