Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csak a nagyon jó nők...

Miért csak a nagyon jó nők jönnek be nekem?

Figyelt kérdés

Általában olyan lányok jönnek be, akik amúgy a legtöbb embernek tetszik, ezeknek a lányoknak általában sok likejuk van instán.

Tudom, hogy őket szinte lehetetlen megszerezni, de egyszerűen csak a szép lányok jönnek be.

Félre ne értsen senki, igazából a szépség egy relatív dolog.

2020. okt. 21. 22:45
 1/8 anonim válasza:
Mindenkinek csak a jó nők jönnek be. Mégis miért raksz fel ilyen hülye kérdéseket?
2020. okt. 21. 23:07
 2/8 anonim válasza:
Túl magasak az elvárásaid
2020. okt. 21. 23:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez eléggé nagy gond, hiszen valószínű, hogy jelenleg emiatt is nincs barátnőm
2020. okt. 21. 23:18
 4/8 anonim válasza:
Jól teszed, soha ne csökkents az elvárásaidon. Előbb-utóbb meghálálod önmagadnak :)
2020. okt. 21. 23:22
 5/8 anonim válasza:
Ismerj meg jobban átlagos kinézetű lányokat. Nem muszáj velük összejönni, de lehet lesz olyan tulajdonság amire rájössz hogy az neked tulajdonképpen tetszik. Onnantól lehet egyszerűbb lesz a párkeresés mert tudod mit akarsz :)
2020. okt. 21. 23:31
 6/8 anonim válasza:

"sok likeuk van Instán"

Ez nem CSAK a szépségtől függ :)

2020. okt. 22. 13:08
 7/8 anonim válasza:
Tartós kapcsolatra ne számíts, ha folyton a külsőségeket nézed, bár ha a lány is ilyen felfogáú akkor nem lesz baj. Szorítok neked!
2020. okt. 23. 02:34
 8/8 anonim válasza:
Én megfogadtam magamnak, hogy még egyszer átlagos férfival nem fogok összejönni. Kb semmivel nem adnak többet, ugyanúgy csak a jó nőkre nyálaznak, és egy szamárnak éreztem magam mellettük aki soha nem jó nekik. Soha ne adj lejjebb abból ami tetszik neked. Most már megtanultam ennyit, hogy én sem fogom lejjebb adni. Ez van. Ha még felületesnek is gondolnak emiatt, ne foglalkozz velük. Csak a saját dolgoddal törődj hogy magadnak mi lenne a jó.
2020. okt. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!