Az Albánok mitől ennyire jók mostanában? Nagyon jönnek föl, a semmiből gyakorlatilag. Ott a popzene például.
Az albanok mindig is jol ertettek a zenehez, csak nem tunt fel senkinek.
Albaniabol nehezebb is volt kitorni. Sokan nemetorszagban telepedtek le es ott kezdtek neki a karrierhez mert onnan konnyebb volt.
Egy valakinek sikerult, utana a tobbi kovette. Remelem mindenki megismeri majd mennyire sokszinu es kellemes tud lenni az Alban zenei stilus, es hogy mennyi kulombozo tehetseges ember szarmazik albaniabol.
Egy magyar- alban . 😊
De ez nem csak a zenerez egyebkent. Az emberek most fedezik fel hogy Albania egy szegeny orszag meg is az egyik legszebb tengerpartokkal bir a balkanon es orommel mennek az emberek minden evben oda nyaralni. Plusz olcso is.
Albania kezd feleledni.
3-as
Huh, örömmel hallom, hogy vannak nem begyöpösödött albanok, es hazasodnak mas nemzetiseggel (mint a szüleid).
En külföldön elek, eletem szerelme alban volt, hiaba voltunk 1 evet együtt, nem mutatott be a csaladjanak, mert nem alban nö vagyok :(
A kerdesre terve: rengeteg alban van svajcban, nemeteknel. Viszont nem csak itt vannak remek elöadoik, hanem lent a Balkanon is.
En csak ajanlani tudom mindenkinek, hogy hallgassanak igazi alban zenet, szerbet, törököt stb. Eg es föld a különbseg a magyar 'zene' es ezek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!