Vannak lányok akik elfogadnának barátnak egy zárkózottabb, introvertált fiút?
Figyelt kérdés
Hol lehet titeket megtalálni?:)
23 vagyok és budapesti
2020. okt. 20. 18:25
11/11 anonim válasza:
Hogyha külsőre tetszene, megfogna a személyisége, akkor simán. Én is ilyen vagyok, de közben meg nagyon sok minden érdekel, mindenféle dologra nyitott vagyok és sok programot szervezek magamnak, sosem unatkozom egyedül. Szóval tudom, hogy akár más is kehet ilyen érdeklődő típus, attól még, mert másokkal nem jön ki. Nyilván meg van az oka, nekem már kiskoromtól nem ment a beilleszkedés és elengedtem a témát, semmivel nem érzem kevesebbnek magamat és az életemet így, mert megtaláltam azokat a dolgokat, amik lekötnek. :)
2020. dec. 14. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!